Mennyira szabalyos (biztonsagos) az a korforgalom ami ket savosbol atmegy egysavosba?
Figyelt kérdés
A tortenet a kovetkezo: Egy ketsavos korforgalom elott a rossz (szelso) savba alltam ami nem oda vitt ahova szerettem volna. Ott amugy is rogton az elso kijaratnal el kellett hagynom a korforgalmat zarovonal miatt. Kep errol a bizonyos korforgalmi csomopontrol:
Ha megnezitek kozelrol a kepet, bal felol latszik a kepen hogy balfelol mar csak EGY savban kozlekednek az autok.
A lenyeg hogy mivel rossz fele mentem, kb 500 meter utan megfordultam es ugyanehhez a korforgalomhoz visszatertem, ahol abban a hitben voltam hogy ez ketsavos es batrabban belehajtottam (dudaltak ram). Elismerem hogy hibaztam, de azert ez sem semmi hogy ket savosbol egy savosat csinalnak "menetkozben" vagy gyakoriak az ilyen korforgalmak?
2015. okt. 2. 22:59
11/11 anonim válasza:
Kérdező: de, kötelező. Csak sokan nem tudják és a külsőben karikáznak végig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!