Szerintetek így el merjek indulni?
Hali!
Ma kell vinni a kocsimat szerelőhöz, mert megnézni mennyi lenne rá a műszaki. Szép és jó ez a sztori, csak az a baj, hogy lejárt rá már 3 hete. Eddig egy szerelőnél volt aki megígérte hogy megcsinálja, de a végén semmi nem lett belőle.
Van egy kis település 8 km-re, Annavölgy ahova tudnánk vinni.
Csak az a baj, hogy a megyében fokozott ellenőrzés van, és a környéken mászkál egy szőke hajú rendőrnő aki elég szigorú ilyen téren.
Az az ötletem támadt hogy egyik ismerősömmel megbeszélem hogy vontasson be minket kötéllel. Ezért szólhat hogyha húzzák a kocsit és le van járva a műszaki?
Esetleg azért ha ez nem sikerül és nincs a kocsin érvényesség?
Gondoltam hogy kérelmezek egy útra ilyen papírt ami 3500 Ft, de csak akkor adnak ha ténylegesen műszakira viszem a kocsit és nem vizsgálatra.
Kérlek segítsetek hogy milyen trükköket ismertek, vagy hogy a vontatós ötletem jó-e?
Köszi!
"Egyik ismerősünk ment előttünk hogy ne legyen gond"
Miféle gond? Egyedül nem találtál volna oda?
Gondolom, olyankor az ismerősöd visszainteget, és akkor már mindenki érti, hogy OK. mert Te jössz..
Sőt, a rendőr tiszteleg is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!