Kell láthatósági mellény 3 órától? (60%hogy esni fog)
Ferihegyről tekernék át vecsésre végig van járda szal nem az uton tekernék.
Kell vinnem mellény?
jogilag támadhatatlan módon naplemente után van sötét.
A gyakorlatban jobb, ha MINDIG viszel magaddal mellényt.
Előszöris: járdán többnyire nem szabad bringázni, ha mégis, akkor max 10km/h sebességgel.
A jólláthatósági mellény nem csak sötétben, hanem rossz látási viszonyok közt is kötelező. Szerintem az eső kimeríti a rossz látási viszonyokat.
Általában véve: ne azt nézd, hogy kell-e, hanem hogy hogy biztonságosabb. Az életed múlhat rajta. Tehát inkább vigyél.
Azon a részen a lakott területek összeérnek, így nem kötelező a fényvisszaverő mellény, de nem árt ha van rajtad!
A "járdázás" miatt se kellene zaklatni a srácot, mert ott "gyalog és kerékpár út" van!
Az nem kerékpár út hanem járda szerintem XD
Végül nem arra mentem, de köszi a válaszokat.
A járdán menésre csak azt mondom ha te elakarod üttetni magad a te dolgod...én nem bízom ezekbe az idegbeteg autósokban.
(Városban persze, hogy az úton megyek, de itt nincs az az isten hogy én ezek közé a vadállatok közé menjek)
"Az nem kerékpár út hanem járda szerintem"
Szerintem meg a tábla alapján (amit mellesleg be is linkeltem, ha vetted volna a fáradságot és megnézed) gyalog és kerékpár út.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!