Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Mit csinál az Audis amivel...

Mit csinál az Audis amivel "kihívja" a BMW-st?

Figyelt kérdés

Érdemes végig nézni.

https://www.youtube.com/watch?v=o9a4LSF0xjI

Én nem látom,hogy mi alapján fordul meg a BMW-s?Azért mert elszáguld mellette az Audi?

Továbbá az Audi miért kapcsol többször is elakadásjelzőt?

Illetve még egy kérdés felmerült bennem.Az Audi valószínűleg lelassított,hogy a BMW befejezhesse az előzést?Mert bár nem látszik,de szerintem nem fért volna be, biztosan lassítania kellett az Audinak.

2015. aug. 22. 14:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Arra nem gondoltál, hogy talán ismerték egymást? Ha egy 50 éves családapa vezette volna az audit akár mit csinálhatott volna a bmw-ben ülő nem száguldoztak volna. Valszeg. két fiatal volt. Nem kell túlbonyolítani a dolgokat.
2015. aug. 22. 14:45
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerintem ismerték egymást. Azért volt bekapcsolva az elakadásjelző, mert bevárta a BMW-t.

Az nem látszik, hogy lassított-e. De elég valószínű, hiszen előtte nem nagyon tudta legyorsulni a BMW.

Ha meg nem ismerték, akkor szerintem azért az Audit választotta, mert mivel versenyezzen? Egy Opellal?

De azért mert bevárta az Audit, szerintem az a valószínű, hogy ismerték egymást.

2015. aug. 22. 14:45
 3/5 anonim ***** válasza:
jav.: De azért mert bevárta az Audi (t nélkül) :)
2015. aug. 22. 14:46
 4/5 anonim ***** válasza:
43%

Semmit nem csinált az Audis először csak elhaladt a kamerás kocsival szemben. Aki gondolom igazi idióta Bmw-s módjára kitalálta ,hogy ebből majd jó videó lesz, hogy meg tud előzni egy hasonló kategóriás Audit. Aki sajnos bele is ment a játékba azért villogott hogy ezt jelezze, meg látszott is ,hogy nagyon tolják neki és éppen hogy megvolt.

Két hülye találkozott az úton..

2015. aug. 22. 14:49
 5/5 anonim ***** válasza:

Ismerhették egymást, mert másképp a BMW-snek arra sem nagyon lett volna ideje, hogy megállapitsa, hogy ez nem egy hétköznapi Audi.

Az elakadásjelző pedig azt is jelentheti, hogy gyere, versenyezzünk, majd ezzel jelezte a rajtot.

Hozzá kell tegyem, hogy az Audi azért nagyon szépen teljesitett, mert sokkal gyengébb az M5-nél az S6, mégis olyan 180-ig a BMW-s nem tudott vele mit kezdeni, majd az előzést is úgy tudta befejezni, hogy az Audi befékezett, másképp összeütközik a szembejövővel.

2015. aug. 22. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!