Apám mióta anyámmal válnak, masszívan iszik és nap mint nap ittasan ül kocsiba, beszélni nem lehet vele. El lehet vetetni a jogosítványát?
Csak idő kérdése és valami zűrt csinál ez egyértelmű. Beszélni felesleges vele, nem hat rá semmi és senki.
Hogyan lehetne bevonatni a jogosítványát? Anélkül, hogy kivárnánk még vagy elüt valakit, vagy valahol megállítják....
Ha ennyire agyatlanul all hozza, jelentsd a rendorsegen amikor elindul, hogy most indult, lathatoan ittas, ide es ide megy, ilyen es ilyen rendszammal. Mas nem jogosult elvenni a jogsijat, csak a rendorok - magatol meg nem fogja odaadni senkinek.
Ha utana is autoba ul, ittasan, ujra be lehet jelenteni, annak viszont kemenyebb kovetkezmenyei lesznek, akar sittre is kerulhet.
Lehet, hogy durván hangzik de már nem érdekel, hogy mi történik vele. Tönkre teszi a családot.
Igen, így gondoltam, hogy ha bejelentem a rendőrségen akkor foglalkoznak vele?
Szerintem a papír bevonása nem feltétlenül oldja meg a problémát. Inkàbb a slusszkulcsot kellene megkaparintani.
De a rendőrség jó eséllyel fog foglalkozni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!