Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Németeknél a VW-sok meg az...

Németeknél a VW-sok meg az audisok miert mennek mindig úgy mint akinek zabszem van a seggében? Elsősorban Németországben élők válaszát várom.

Figyelt kérdés
Bármerre megyek, mindig azt tapasztalom, hogy ha betartjuk a sebességhatárt és előkerül egy arogáns nyomakodó majom akinek a 100 sem elég a 60as táblánál, és képes átrongyolni +2cm-es lyukon is, az 90% hogy a két márka egyikét birtokolja. Ennyire csíp lent? Vagy unják ezek az éltüket?

2015. jún. 18. 07:43
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
kérdező,de nagy az arcod csak azt gudnám hogy mire!?!!?!?mondod itt a saját fas zságodat,sztereotípiáidat azt közben azt sem tudod hány óra van délben!!!!!a kettest meg osztod amikor teljesen igaza van,hiszen olyan baromságit írtál azzal a zabszem témával,hogy több nap mint kolbász!!!!!
2015. jún. 18. 13:06
 12/23 anonim ***** válasza:

Szerintem, kérdező, akiket te látsz ilyen módon közlekedni, azok valójában magyarok. Sikerült a kinti fizetésükből egy normálisabb kocsit venni, és most azzal vagiznak.

Én úgy tapasztaltam, hogy a németek sokkal nyugisabban közlekednek. Ha a 90 éves Ute néni 60-al halad 80-astábla hatálya alatt, akkor se tolja le az útról senki, sőt még a követési távolságot is úgy választják meg, hogy akár egy sietősebb kamion is befér közéjük.

2015. jún. 18. 13:17
 13/23 anonim ***** válasza:
*-as tábla
2015. jún. 18. 13:18
 14/23 A kérdező kommentje:

#11-es: A felkiátójelek meg a kérdöjelek száma fordítottan arányos az IQ-val.

Az hogy beképzelt lennék, nem tudom miböl vontad le te földnélüli paraszt.

2015. jún. 18. 14:39
 15/23 A kérdező kommentje:

"Aha, akkor jol van. Az 5 eves unokaocsem ervel igy mint te.

"

Nem tudom miért is kellene érvelnem neked. Én kérdést tettem fel, arról amit nálunk tapasztaltam.

A zabszemet meg nem csak a félelemre használják hanem azt a változatot amit te helyesnek tartasz az izgalomra is.

De mi régen arra használtuk amikor valaki nem tud 5 percig megülni. Én konkrátan erre gondoltam, hogy hamar-hamar ott akar lenni mert nem bír ülni az autóban.

Tudod, bizonyos dolgokat más országrészben még kishazánkban is másképp mondanak. De legyen igazad, csak az az értelmezés létezik amit te tudsz. Gondolom Grécsi tanárúr is töled tanul...

2015. jún. 18. 14:46
 16/23 A kérdező kommentje:

"azt gudnám hogy mire!?!!?!?"

Ezzel nem tudok mit kezdeni. Ez a dugnám meg a tudnám egybehangzatos változata? :D

"hány óra van délben!!!!!"

Te meg azt hiszed, ha a szaunában 89 fok van akkor még egy fok és derékszög.:)

"baromságit"

aha, köszönjük Emese.

2015. jún. 18. 14:54
 17/23 A kérdező kommentje:

#10-es:

Én nem arról beszélek amikor mehet 250-nel is, hanem amikor ott van a 80-as tábla. És két véglet van. Az egyik a papa aki képes 120 szal is kijönni amikor hátulról valaki 200-zal jön. Mert megszokták hogy nem villognak meg nem dudálnak. Szóval azért sokkal finomabban bunkók mint magyarországon, de azért látszik az arogancia. Amikor elöször voltam, egész délen, 3 hónap alatt 3 eset Volt hogy villogtak vagy dudáltak jogtalanul, 1 VW és két Audi. Északon mindennapos.

Mondjuk a legutóbbi épp kisbusz Volt, de gurultam a 60-as tábla elött 70-nel, valagamban a kisbusszal. Kicsit a táblánál lassítottam még mert gyakori a trafi az adott helyen (direkt óvatosan, nem satuzva mert látom hogy be van sózva), erre el kezd villogni.

2015. jún. 18. 15:05
 18/23 anonim ***** válasza:
kérdező,bazi humorosnak hiszed magad mi!?pedig igazából egy csicska vagy,aki veri itt a nyálát mert németországban lakik.........és akkor mi történt!?!ki nem szarja le!!?!azért mert te ott élsz még nem változik semmi,ugyanolyan tuskó vagy mint voltál!!!!az meg rendesen szánalmas,hogy ennyit tudtál rámosztani,hogy elgépeltem pár betűt.........ilyen lelki nyomorékból kéne vagy kettő a világra mint te vagy,csak sajnos több millióan vagytok.....
2015. jún. 18. 16:27
 19/23 A kérdező kommentje:

18-as: nem veszed észre hogy te vagy a szellemi fogyatékos?

Hol verem magam arra hogy ott vagyok ahol? Azért írtam hogy németországban, mert tudom hogy magyaroknál nem így van. Ott más csoport az aki arogáns. Többnyire a hozzád hasonló kissebbségiek. De ne idegeskedj már, nem a lyukas küszöbű 1-es glfra meg a 100-as audira gondoltam. Így te nem vagy érintett.

2015. jún. 18. 16:59
 20/23 A kérdező kommentje:

*golf

Blablabla. Én is elütésre fognám. Akkor javítottad volna magad. De ahhoz el kellett volna a 8 általánost végezned. :)

2015. jún. 18. 17:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!