Dudálás nélkül miért nem megy?
Van egy körforgalom ahol iszonyú nagy forgalom van, általában mind a 4 behajtónál be van állva, de 2 mindig, kivétel nélkül.(jó,kivéve éjszaka, de reggel,délben,délután,este mindig)
Ma állt előttem egy hölgy az aranyos szempillás Micrájával, 3 nagy lehetőséget kihagyott, (2 autó is befért volna) de mindannyiszor gurult előrébb meg elengedte a féket, na de behajtani már nem mert.
Én végtelenül türelmes vagyok, a publikum mögöttem már a második eset után dudált, viszont mikor negyedszer is elmulasztotta a lehetőséget, na akkor életemben először csak megnyomtam a dudát (sosem használtam, mint mondtam türelmes vagyok, de mindennek van határa)
Erre fel behajtott, hihetetlen volt, csak a konfetti hiányzott.
De miért?Miért kell dudálni?Ráadásul úgy ment be,hogy az előző négy lehetőség sokkal kínálkozóbb volt.
Szerintem meg parasztság dudálni ilyenkor és mèg balesetveszélyes is. Miétt?
Mert nagyon jól látod, hogy szerencsétlennek nehezen megy a helyzetfelismerés. A dudálással csak stresszeled és azt kockáztatod, hogy rossz döntést hoz. Ha előtted összecsattanak, órákig is állhatsz ott és még az inged is véres lesz segítségnyújtás közben, azt' mehetsz haza átöltözni.
Ezzel együtt természetesen nem ártana egy kis önbizalmat összeszednie a hölgynek, de a dudálástól csak elveszíti a maradékát is.
Szóval lehet ilyenkor dudálni, türelmetlenkedni, de aki gondolkozik is, mielőtt cselekszik, az nem tesz ilyet.
Kérdező, hagyjad, itt szuperokos, szupertürelmű szupergyerekek vannak a válaszadók között, akik mindent jobban tudnak, mint te.
Valószínű ők sem dudálnak tudod, mert birkatürelműek, de ha kiírnak ide egy ilyen kérdést, egyből idegesek lesznek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!