Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Jogsi nélkül forgalomból...

Jogsi nélkül forgalomból kivont autót vezettem, elkaptak. Mire számíthatok?

Figyelt kérdés

Üdv

Vásároltam egy forgalomból végleg kivont gépjárművet (se rendszám, se biztosítás, se forgalmi semmi), hogy azon gyakoroljam az autószerelést. Az autót megcsináltam, elmentem vele a szomszéd városba. Visszafele rámvisítottak a disznók.

Kérték a jogsim, de az ugye nincs.

Be CB-zték a kocsit alvázszám alapján, kiderült hogy ez az autó nagyon is forgalomba van; csak az eladó erről elfelejtett szólni nekem.

Szerintetek mennyire büntetnek? :D

#jogosítvány #bütykös taxi
2015. ápr. 30. 10:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
mert jogsi nélkül vezetni az volt...
2015. ápr. 30. 15:58
 12/14 anonim ***** válasza:
Javítsatok ki, ha rosszul tudom, de most egy darabig jogsid se lesz. Megérte májerkedni.
2015. máj. 2. 00:18
 13/14 anonim ***** válasza:

Tudod a forgalomban való részvételnek vannak szabályai és költségei. Nem kötelező részt venned benne. De ha megteszed, akkor a kötelezettségek rád is vonatkoznak.

Ezzel a hozzáállással SZJA-t sem fizetsz, mert az olyan sok a fizetésedből? Bár lehet feketén dolgozol, csak akkor szólok, TB-t is kellene fizetned!!!

2015. máj. 2. 11:08
 14/14 csunyafa@ ***** válasza:
100%

Nagy az isten állat kertje.Amire számíthatsz:

-kategória nélküli vezetés: 150.000

-biztosítás nélküli autó: 50.000

-forgalmi engedély nélküli autó: 100.000

Így egyben legalább 300.000 és még 2-5 évig terjedő vezetéstől való eltiltás.Vagyis ezen idő szakon belül nem jelentkezhetsz jogsira!

2015. máj. 2. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!