Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Van abban valami, hogy luxusau...

Van abban valami, hogy luxusautóval mindent lehet?

Figyelt kérdés

A sógoromnak egy 3-as BMW-je van (F30) és életében egyszer kapott gyorshajtásért csekket az is csak 30 ezerről szólt, viszont ha vele tartana egy rendőr csak egy 5 km-es szakaszon, akkor be is vonná a jogsiját mert annyi szabálytalanságot követ el ilyen rövid szakaszon is.

Volt olyan,hogy nem tudott előzni egy viszonylag széles úton, és jobbról az aszfaltról félig lehajtva hajtotta végre az előzést, kanyarodósáv, vagy forgalom elől elzárt terület,járdasziget megkerülése nem számít, előz.

Sebességhatár nem létezik (kivétel városban ott betartja az 50-et mert az elvei szerint az fontos) és évek óta az utakon van.

Én 1 éve vezetek,Opel Astra F Caravan-t, egyszer nem indexeltem egy autó kikerülésekor, rögtön megbüntettek.

A sógorom előzött már rendőrautót 150-el, leszarták.Miért van ez így?

(és amiket róla írtam, az csak az amit én tudok, nem vagyok ott mindig)

2015. ápr. 4. 22:03
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

A trafipax nem tesz különbséget! :D Nem tudom miért hiszitek ezt... Tegnap láttam, ahogy az Andrássyn egy Porsche panamera-ra teszik a kerékbilincset. Előtte egy x6-ot büntetett a rendőr a Nagymezőn. Akkor miről is beszélünk?

Én is kaptam már gyorshajtásért csekket, nem is egyszer. Sajnos. Pedig mások szemében "luxusautóm" van, amit én nem neveznék annak, hanem a prémiumkaregória felső szintjére tenném. Az, hogy téged elkapott a rendőr, pech. Nem az autód miatt van! Előtte közel sem ilyen kategóriájú autóm volt, büntetésügyileg mégsem változott semmi. én vezetek ugyanúgy, ha gyorsan megyek, most is kapom a csekket, mint régebben.

2015. ápr. 6. 16:53
 12/19 anonim ***** válasza:
Porsche 911-est vezetek, nő vagyok. Az utóbbi 6 hónapban megbüntettek, mert egyszer nem indexeltem, a megengedett 80 helyett 117,9-el vezettem, autópályán a 130 helyett 175,7-el, illetve mert nem engedtem át a gyalogátkelőn egy gyalogost. Egyáltalán nem szántak meg a rendőrök. Volt már, hogy kimagyaráztam magam és elengedtek, de többnyire vállalom a felelősségem a szabálytalankodásaim miatt. Nem mindegyik eset történt Magyarországon, így még megvan a jogsim. :D Általában a sebességgel van problémám. 7 éve van jogsim és az első 4 évben még csak nem is ellenőriztek és sosem kaptak el, pedig akkor is gyorsabban vezettem, csak nem Porscheval. Szerintem egyáltalán nincs összefüggés a drága és az olcsó autó között, a szabálytalankodás az szabálytalankodás.
2015. ápr. 6. 23:38
 13/19 anonim ***** válasza:
10-es te sok fast and furious filmet néztél, tudod akinek jó állása van megteheti, hogy luxus autót vegyen. :D Porsche-s csaj miből tartod fent a luxus autódat, ha itt gyikezgetsz? :D
2015. ápr. 7. 00:38
 14/19 anonim ***** válasza:

11-es vagyok, én is nő vagyok!

Akinek Porsche-ja van, az nem netezhet? :D

2015. ápr. 7. 12:38
 15/19 anonim ***** válasza:
11-es mi az a prémiumkategória felső szintje nálad? :D Egy BMW? :D Közlekedj vele szabályosan mert rád rántja a kombínót a 4-es 6-os sofőrje. :D
2015. ápr. 7. 16:21
 16/19 anonim ***** válasza:
Nem, nem BMW kedves előző!
2015. ápr. 7. 20:45
 17/19 anonim ***** válasza:
13-as válaszoló, ugyanazon kérdést teszem fel neked, mint az utánunk szóló nő: szerinted egy gazdag ember nem internetezik és nem gyakorizik? Ez nekünk tiltott gyümölcs? :) Egyébként meg megválaszoltad te saját magad is a kérdésed. Jó munkahelyem van, 6 ország között ingázom egyfolytában és igen, meg is fizetnek becsületesen. Ennyi a nagy rejtély.
2015. ápr. 8. 00:18
 18/19 anonim ***** válasza:
Az internet a szegény és átlagemberek kiváltsága :)))
2015. ápr. 8. 08:35
 19/19 anonim ***** válasza:

A hármas BMW nem luxusautó.

A luxus az A8, az S osztály meg a 7-es bmw.

Egyébként amit írsz, statisztikák szerint a drága autókat, főleg ha a színük is feltűnő sokkal nagyobb eséllyel igazoltatják mint az átlagot.

Neked pont balszerencséd volt, hihi.

150-nel előzés meg, ha autópályán történt, nem tud mit csinálni a rendőr, mozgás közben nem trafiznak, és ez nem nevezhető relatív gyorshajtásnak sem. 150-nel pályán még a véda sem büntet.

2018. máj. 21. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!