Teleszkóp mozgás, mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Adott a kerékpárom, aminek mozog az első teleszkópja, aminek eleinte nem adtam túl nagy figyelmet, de miután mostanság azt figyeltem, meg hogy amikor fékezek akkor kattog is az első teleszkóp. A gond tehát az, hogy nem a rendeltetésszerűen elfogadott fel-le mozgást követi hanem az előre hátra és kissé az oldalirányú mozgást is. Nem a legszarabb teleszkópos bicajok kategóriájából van, szóval nem értem, esetleg valamilyen alkatrész elkopott benne? Nem értek a teleszkópokhoz sajnos. a villa tetején van mindkét oldalon egy állító amit jobbra balra lehet tekerni! Nem tudom mi célt szolgál, de mellékelek képet!
2015. márc. 8. 12:58
1/3 anonim válasza:
Az állítócsavar a rugóerőt szabályozza.
A teleszkópodban pedig kopottak a perselyek, ezért nyaklik össze-vissza.
2/3 A kérdező kommentje:
értem, és azokat lehet külön cserélni, vagy kuka az egész?
2015. márc. 8. 14:51
3/3 FüligJimmy88 válasza:
Kuka az egész. De ha még garanciális a gép (és nem nyúltál hozzá), talán kicserélik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!