Ha valakit "üldözőbe" vesznek a rendőrök az rögtön rájön?
Azért kérdezem mert a lakhelyemtől nem messze van 2 falu amelyek között nagyon hosszú egyenes út szakasz van, itt lehet ám menni, és egy régebbi Audi A6-os iszonyú nagy sebességgel előzte az autókat visszatérés nélkül, megbecsülni sem tudom mennyivel mehetett, aztán rá pár másodpercre egy Opel rendőrautó hasonló tempóban veszettül szirénázva ment utána, azt hittem már valami igazi üldözésbe csöppentem, de aztán végül a falu határban ott állt az Audi, mögötte a rendőrautó és a sofőr bent ült a két rendőr meg ott állt, nem bántották, sima igazoltatásnak tűnt.
Számomra egyértelmű volt,hogy az Audi után mennek, de akkor ezek szerint az Audisnak fel se tűnt?Mennyi idő ezt felfogni,hogy "engem akarnak"?Mert én mióta vezetek még sosem villogtak le,így fogalmam sincs.
Rosszul következtetsz. Az Audis nagyon is tudta, hogy ő után szaladnak a rendőrök. Nem azért nem lassított, mert nem vette észre, hanem azért, mert az a 300 ezer neki semmi, amire leveszik, de nehogy má egy fakabát diktáljon.
Te pedig azért nem lassítasz, mert biztos vagy benne, hogy törvénytisztelő polgárként semmi dolgod nincs a rendőrökkel, s viszont.
"a sofőr bent ült a két rendőr meg ott állt, nem bántották, sima igazoltatásnak tűnt"
Ez aranyos.
Miért mit vártál? Hogy kirángatják a kocsiból a gyorshajtót, és összeverik, vagy lesokkolják?
Ilyenkor megkérdezik, elismeri-e a szabálysértést, ha igen, megírják a papírt, és mindenki megy amerre lát.
Hidd el, észreveszed, ha téged követnek.Ha nem is rögtön, akkor is a tudtodra adják.
Szerintem az Audis ment is tovább, max belekötöttek valami kis apróságra, amiért kapott egy 30 ezres büntetést, hacsak nem fényképezték le.
Ja és lehet az Audisnak az is megfordult a fejében, hogy lelép, csak közben meggondolta magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!