Mennyi a büntetés a piros lámpán való áthajtásnál?
Figyelt kérdés
2015. febr. 27. 14:48
1/15 anonim válasza:
Jobb esetben fizetsz 100 ezer forintokat. Rosszabb esetben megölsz valakit, vagy magadat.
2/15 A kérdező kommentje:
Egy szóval sem írtam én hajtottam volna át a piroson.
Ha vki tudna linket 2015-ben mennyi ennek a szabálysértésnek a büntetése, megköszönném, szubjektív véleményekre nem vagyok kíváncsi!
2015. febr. 27. 15:14
3/15 anonim válasza:
Nem, nem ülök le, te meg neveletlen vagy. Esetleg nem ismered a magyar nyelv használatát.
4/15 krissztus válasza:
jol irta 100 ezer ft....a sárga 50 ezer ....
5/15 anonim válasza:
Rosszul írta. Sárgánál nincs büntetés, pirosnál 50 ezer.
6/15 anonim válasza:
Jobbra kanyarodáskor én viszont néha átmegyek a piroson is, de előte balra kell nézni jönnek-e. de csak oylan kereszteződésben szoktam ahol nem jönnek szemből csak balról! pl meki
7/15 anonim válasza:
Már megint unatkozik valaki.
A büntetési tétel 100 ezer forint, sárgán 50 ezer.
8/15 A kérdező kommentje:
Kérhetek egy jogszabályi hivatkozást, "kedves" utolsó? Köszönöm!
2015. febr. 27. 17:14
10/15 anonim válasza:
Igazán nem értem azokat, akik tetszik gombnak használják a hasznosságot. Ha felfordulnak, akkor is 100 ezer forint. Linkeltem az erről szóló pdf-et. Ott van a hivatkozás a törvényhelyre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!