Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Vettél már igénybe autómentőt?

Vettél már igénybe autómentőt?

Figyelt kérdés

Mennyibe került neked és hol történt?

Azonnal kell fizetni vagy banki átutalással?

Igaz hogy, gyakran direkt drága szervizbe viszik, pláne ha még látják, hogy külföldi az illető?

2010. febr. 12. 16:22
 1/10 anonim ***** válasza:
hát kb 8v.10-éve történt,egerből mentünk az M3-on b.pestre,vác környékén robbantunk le a fővárostól kb.25 km-re akkor minket az autómentő 25 000ft-ért vitt el a legközelebbi szervízhez.hát gondolod?lehidaltam!
2010. febr. 12. 17:24
 2/10 anonim ***** válasza:

előző v.ok

most már sokan vannak,megbeszélés tárgya a viteldíj!de elég húzos,hisz nincs más választásod!

2010. febr. 12. 17:26
 3/10 anonim ***** válasza:

Eddig még mindíg kihúztak..

De tavaly az első nagyobb hóviharban kifingott a 7 éves citröenben a generátor, és az aksi nem bírta a gyujtást hazáig..

lerohadtam az egérúton és latyakba nem lehetett feltolni a patkára..

Kénytelen voltam otthagyni..

Másnap már hívtak is a zsaruk hogy valami balf@sz belement (a 4 sávos úton) és letépte a kocsi 2 ajtóját

19 ezerért vitték el a tárolóba...

2010. febr. 12. 17:44
 4/10 anonim ***** válasza:

Az autóklubb a leg gyíkabb..

Azok ki sem jönnek ha nem aszfalton robbantál le hanem mondjuk elakadtál egy mellékúton..

2010. febr. 12. 17:46
 5/10 anonim ***** válasza:
Szó szerint nem autómentőt vettem igénybe, hanem egy taxit trélerrel. Kb. 13 éve volt tél volt, sötét volt és esett az eső. Karamboloztam és az akkori barátom ismerőse volt. Nem tudtuk, hogy a törésen kívül elfolyt-e valami ezért hívta. 30 km-t vitte házhoz a kocsit. Nem kért semmit, legalábbis nem tőlem, ők lehet hogy lerendezték egymás között.
2010. febr. 12. 17:50
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek hogy válaszolt! Elég borsos árak, akkor mi van, ha ma robban le a verda.
2010. febr. 12. 19:55
 7/10 anonim ***** válasza:
mi hívtuk,balaton budapest között félúton lerobbantunk ki is jöttek és a helyszínen megoldották a problémát pedig éjszaka volt és nem kértek semmit,igaz klubtagok vagyunk
2010. febr. 14. 09:21
 8/10 anonim ***** válasza:

Persze, volt rá példa.

Az árak változóak, attól függ, hogy honnan kell elvinni a kocsit, és hová, na meg persze attól is, hogy honnan érkezik az autómentő. Autós szakmában dolgoztam (14 évet), így mások autójának mentéséből is vannak tapasztalataim.

Általában készpénzben kell fizetni, de hogy is gondolod másképpen. Ha cég az ügyfél, és esetleg már korábban is ügyfél volt, akkor biztosan van mód az átutalásra is. De magánszemélynek Te elvinnéd "hozomra" az autómentős helyében?

Általában nem igaz, hogy direkt drága szervizbe viszik, hiszen Te mondod meg, hogy hová kell szállítani, ha esetleg tanácstalan vagy akkor ajánlanak persze.

Írták itt többen hogy "borsos" ára van az autómentőnek. Azért gondolkozzatok már egy kicsit. Egy olyan teherautót fenntartani, tankolni, adókat és útdíjakat fizetni, javításokat, vizsgát és engedélyeztetéseket, majd a kapott ellenőrzésekből következő szinte kötelező bírságokat fizetni nem kispályás dolog. Egyébként pedig nem mellékesen ez ember munkájának kell, hogy legyen értéke! Te mennyiért vinnéd el mások autóját, úgy, hogy neked kell az ehhez szükséges eszközöket biztosítani???

2012. márc. 13. 12:23
 9/10 anonim ***** válasza:

Ha autómentő akkor: [link]

:)

2013. dec. 6. 13:25
 10/10 anonim ***** válasza:

Igen.

Engem anno 40 ezerért szedték ki egy gödörből úgy hogy a két első kereke a levegőbe lógott, meg ki se kellett húzni, fiatal srác beult és 5 perc alatt kiszedte. Mondjuk tőlünk elég messziről jöttek ki, szóval biztos belekalkulaltak a benzin árat is. Nyilván nem a legolcsobb de ezt mi kiszedni bizros nem tudtuk volna, tél volt, -3 és nem akartunk órákat se kint fagyoskodni amíg kamionos vagy traktoros jön, beulni meg nem mertünk nehogy leguruljon

2022. ápr. 4. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!