Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Ilyenkor télen miért nehéz...

Ilyenkor télen miért nehéz jobbra húzódni az úton, hogy más is elférjen? Miért nem vigyáztok saját magatok, kocsitok és más épségére?

Figyelt kérdés
2010. febr. 11. 21:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Nálunk azért, mert a hókotró nagyjából másfél méter magas hófalat kotort az út két oldalára, minimálisra szűkítve ezzel az utat.
2010. febr. 11. 22:02
 2/5 anonim ***** válasza:

Én azért nem szoktam annyira mert nem látom az út szélét lehet ,hogy egy 50 centis árok van egyből az út szélén amibe beletúrták a havat és ha belemegyek fel is borulhatok.

Amúgy meg amint tudok lehúzódok ahogy kell.

2010. febr. 11. 22:02
 3/5 anonim ***** válasza:

valakinek még száraz úton is nehéz. amugy ha padkára mennék és taknyos v' jégpáncélos a hó alatt a föld. az rosszul esne. (beránthatja az árokba a kocsit)

én pl nappal nem sokat vezettem még havas úton, hanem este csak. (ilyenkor talán még óvatosabbak vagyunk.) háát... lelassítva húzotam jobbra, hogy biztos elférjünk. de amint "láthatatlan az út, kissé befelé huzódva haladok, szigorúan a belátható részeken (!). de én (kopp-kop) óvatos vezetőkkel találkoztam. akik miatt nem kellet lehuzodnom, s nekik se miattam.

2010. febr. 11. 22:38
 4/5 A kérdező kommentje:
És akkor inkább neki mentek egy másik kocsinak vagy elvárjátok,hogy ő húzódjon le???
2010. febr. 12. 00:09
 5/5 anonim ***** válasza:

Van aki nyáron sem húzódik le, mert szimplán paraszt. Sőt van úgy, hogy nekem van elsőbbségem egy utcában, mert előtte parkoló autók állnak, és akkor sem enged el. Jön ugyanúgy tovább, na én ilyenkor csak azért sem állok meg. Általában megijed, és megáll, aztán meg anyázik. De leszarom. Eddig még senki nem vitte le a tükröm.

Viszont azt én is útálom, amikor valaki szinte a felezőn megy. Pláne, ha 70-nel. Nem az a bajom, hogy lassan megy, hanem hogy akkor legalább ennyivel segítené az előzést.

2010. febr. 12. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!