Eltudnátok képzelni olyan helyzetet, hogy minden közlekedési szabályt felrúgva őrültként végig száguldozzatok egy városon?
Számomra irreális és nehéz elképzelni, de ha mondjuk egy balesetet szenvedett/haldokló családtaghoz kéne odaérni akkor feltételezem mindenki átmenne a piroson ha úgy van,hogy nem egy nyerges vontató áll a kereszteződésben.
A lényeg,hogy a gyorshajtás mindenképpen benne van a pakliba, bevállalnátok?Esetleg,hogyha üldözőbe vesznek a rendőrök mit tennétek?
(persze mondjuk úgy hogy nem 50 km-t kell menni mert addig biztos megállítanak, de ha olyan 3-4 km van akkor szerintem a magyar rendőrökkel lehet "szórakozni" ők nem tolnak árokba)
Lehet,hogy buta kérdés, de ha kell leírom azt is mirét kérdezem.
Pl. ha a hozzátartozóimnak olyan sürgős baja lenne, amivel nem lehet megvárni a mentőt (én meg nem tudom úgy ellátni a sérülést, stb).
Persze oda kell figyelni, hogy ne hajts át minden kereszteződésen ész nélkül, de inkább b@sszanak meg x ezer forintra, minthogy pl meghaljon a gyerekem, mert nincs mentőautó.
21F
Előfordult már nem is egyszer.
Nem leszek álszent, beismerem, hogy éjszaka régebben megcsináltam sürgősségi eset nélkül is.
De a rendőrök nincsenek ám ott minden sarkon.
Igen, volt már.
Éppen karácsonyozunk a barátnőmmel, pár vendég nálunk.
Folyosóról hatalmas kiabálás és sikítás (újépítésű társasházban lakunk), a 16 éves szomszéd lány rohan ki vérző csuklóval.
Megcsalta és megverte a barátja, felvágta az ereit.
Szorítókötés, bevágtam a kocsiba és go. Mindezt úgy hogy nem bírom a vért, akkor kész vagyok ha vérzik az ujjam.. De valahogy elájulni nem volt erőm. (Na, a nagy férfi, igen..)
Ez hajnalban volt, szóval a 130 szerintem helyenként megvolt az üres pesti utakon.
Végül felépült, de sok vért vesztett. Utána volt egy kis "beszélgetésem" a "barátjával" is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!