ólom pajzsmirigyvédő gallér repülőre?
védenem kellene a pajzsmirigyemet a kozmikus sugárzástól, felvihetek repülőre ólom pajzsmirigygallért?
értem, és köszi szépen.
nem sértődtem meg.
azért kérdezem, mert fogalmam sincs, nem ezzel foglalkozom, én csak védeni akarom magam.
a pajzsmirigy nagyon érzékeny a sugárzásra, és szeretném valahogy csökkenteni az évi sugárterhelésemet.
ha erre vannak ötleteid, nyugodtan szólj.
azt gondolom, hogy a mobiltelefont keveset kell használni, meg lehetőleg keveset kell számítógépezni.
Nálam tudsz venni olyan ágymatracot, amit ha otthon bedugsz, még fenn a repülőn is megvédi a pajzsmirigyedet MINDEN sugárzástól. E-mail-ben tudok küldeni tanúsítványokat (te mondod meg, melyik labortól), az ára 1 000 000 Ft! Részletfizetés megoldható, megbeszéljük! :D
Remélem érzed az iróniát. Nem azon a válaszoló által említett icipici dózison fog múlni, hogy beteg leszel-e vagy sem. Többet árt, ha veszel egy mély levegőt a Teréz körúton csúcsforgalomban.
"a pajzsmirigy nagyon érzékeny a sugárzásra, és szeretném valahogy csökkenteni az évi sugárterhelésemet"
Az évi sugárterhelésed elhanyagolható része származik a repülésből, hacsak nem 10 km fölötti magasságban repülsz minden egyes nap. A földkérgi eredetű, természetes forrásból származó háttérsugárzás sokkal nagyobb éves terhelést jelent, érdekes módon attól mégsem fél senki.
Kérdező!
Ha fent védeni akarod a pajzsm-et akkor itt lent védd a tüdődet is.Járjál katonai gázálarcba!
Védd a bőröd az UV sugárzástól.Járjál éjjel nappal szkafanderben.
Védd a szemed.Ne tvzz és NE netezz többet.
STB... hol a határ..?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!