Fjani87 kérdése:
Próbálta már valaki a teleshopos Vizcleart? Ez a lehajthatós napellenző valami. Érdekelne hogy milyen.
Figyelt kérdés
2014. nov. 18. 13:17
1/2 anonim válasza:
Régi kérdés, de most jött ki random :D.
Megnéztem, hogy mi ez, és az első gondolatom, hogy ez egy hatalmas hülyeség (szvsz).
Szerintem olyan hatása biztos nincs mint a bemutató videóban, sőt inkább zavaró, nem lóg le eléggé, a látómező felső részén például sárgás vagy sötétebb a kép alatta meg ugyan úgy vakít. Ha meg felszereled, szerintem a napellenzőt nem tudod kihajtani oldalra.
Szerintem egy napszemüveggel sokkal jobban jársz. Amennyi pénzt elkérnek gyakorlatilag 2-2 eltérő színű műanyag lapért, 3-4 jó minőségű, különböző színű munkavédelmi szemüveget kapsz, és ott nem függ attól, hogy merre nézel.
2/2 anonim válasza:
inkabb a polaryte hd szemuveget vedd meg a teleshoptol. egyebkent van kethet penzvisszafizetesi garancia beszoktak tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!