Próba78 kérdése:
Büntethet-e a rendőr fejtámla hiánya miatt? Ugyanis apám kaja kiszállító és ki szokta venni a vezető oldali fejtámlát. Mert neki kényelmesebb. Nem tudom neki megmagyarázni, hogy kötelező.
Figyelt kérdés
Link a jogszabályról,ha van?2014. nov. 8. 12:49
2/8 anonim válasza:
Nem is olyan régen sok autóban nem is volt.
3/8 anonim válasza:
Inkább azt magyarázd el neki, hogy milyen szar lesz nyaktól lefelé lebénulni és úgy folytatni az életét, ha nagyobb erővel belemennek hátulról.
Ennyire hülye nem lehet, hogy kényelemből ekkorát kockáztat...
4/8 anonim válasza:
Nem kötelező.
Jobb autóknál lehet dönteni. Vagy apád az Alien, és nem fér el a feje?
Hátulról belemennek és törik a nyaka, ha nincs mögötte valami, ami megtámasztja.
5/8 anonim válasza:
Előzőekhez annyit, hogy viszonylag kis sebesség esetén is fent áll az esélye a sérülésnek. Nem is tudom, melyik a jobb, ha a sérült belehal, vagy örökre béna marad nyaktól lefelé.
6/8 anonim válasza:
Nem bántani akarlak, de mi köze az ételkiszállításnak a fejtámlához? Ha azt írtad volna, hogy nem köti be az övét, arra azt mondom, hogy lelke rajta, ha így akar időt spórolni, akkor vessen magára, saját élete. De a fejtámla hiánya a józan logikával is teljesen ellentétes. Miben akadályoz egy fejtámla egy ételkihordást? Saját maga mögé akar nyúlni az ételért, és nem fér át a keze a feje fölött??? Hát noooormális, Margit?!?!?!
7/8 anonim válasza:
8: Hogy sokat vezet, és sokat ül az autóban, ezért sokat számít egy kényelmetlenség neki.
Szerintem cserélje le egy kényelmesebb alakúra.
Én is utálom, ha nem tudok hátradőlni egy ülésen, mert akkor a fejtámla leszegi az államat a mellkasomra, és nem látok előre akkor. :)
8/8 anonim válasza:
Eddigi tapasztalataim szerint, amelyik leszedhető, az állítható is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!