Miért ad a körzeti orvos igazolást egy 83 éves idős embernek?
Figyelt kérdés
Ma ledöbbentem. A jogosítványomat csináltattam meg mert lejárt és egy idős úr aki nem hall az már biztos (azt nem hallotta meg, hogy az ügyintéző hölgy köszönt neki az okmányirodába mikor rákerült a sor) meg se nem lát mert nem az ő volt a következő a hívólista szerint mégis odapofátlankodott elém.
Szóval itt tartunk! Ne csodálkozzunk, ha ismételten azt halljuk a hírekben, hogy az autópályán forgalommal szemben vezet valaki.
2010. jan. 26. 21:58
2/7 anonim válasza:
kérdésedre válaszolva.
20ezer forintért!
3/7 anonim válasza:
Jogos a kérdés.
komolyan kéne venni az orvosi alkalmasságot, mert az nem is érdekel ha falnak megy, lehet kicsit durván hangzik, de engem és másokat ne veszélyeztessen ,mert hiába megy keveset, esetleg lassan és szerinte óvatosan, közveszélyes!
4/7 anonim válasza:
ja a legtöbben lefizetik az orvosokat de ez olyan mintha az ördögnek vagy a kaszásnak fizetnének !Volt nálunk is olyan hogy egy 72 éves öregember halt meg mert azt nem hallotta meg hogy szirénáz a mentő.kanyarodott volna ki de a mentő autó oldalról neki ment és meg is halt.
5/7 anonim válasza:
Magyarországon, egy nem kirívó hétvégén 7 halálos autóbaleset történik. És kb. évente egy, amit ilyen idős ember okozott.
6/7 anonim válasza:
A háziorvost kellene eővenni ilyenkor,hogy miért hosszabitja meg ilyen korban a jogsit.Volt,hogy előttem egy 80 éves tata felgyürte az előtte álló zsir új autó hátulját.Nem vette észre,nem mindenkinek marad meg a reflexe memóriája.Jobban oda kellene a háziorvosoknak figyelni.+
7/7 anonim válasza:
Nekem volt egy kedves 81 éves ismerősöm aki régen a polgármester sofőrje volt. Jobbak voltak a reflexei mint nekem...amugy meg a háziorvosnak sincs jobb dolga minhogy alkalmassági vizsgálatokat csináljon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!