Áthajtottam a piroson, számíthatok büntetésre?
Érdről kifelé jövet, az M7 felhajtó felé átmentem az utolsó lámpán, úgy hogy az piros volt. Mikor észrevettem megálltam, de mivel nem volt előttem senki tovább mentem, nem kezdtem el tolatni. Előtte nem is vettem észre a lámpát mert elég alacsonyra rakták, és csak fél kereszteződés volt.
Ez az: [link] Gstatic.com/m/streetview/? Layer=c&panoid=GaolBSnBmicbtEnRwjUbFA&cbp=1,40. 065704, ,3. 0, -0. 0&cbll=47.412774999999996,18.884753&output=classic&dg=brw
Elvileg rendőr nem állt ott, térfigyelő kamera is csak egy sarokkal lejjebb van. Mennyi az esélye hogy megbírságolnak? Valaki ismeri azt a részt, hogy direkt erre utaznak a rendőrök, mert tényleg könnyen benézhető. Azt hallottam, hogy néha térfigyelő kamera alapján is szoktak. Nem szoktam szabálytalanodni, ez is csak a véletlen műve volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!