Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Áthajtottam a piroson, számíth...

Con Codorra kérdése:

Áthajtottam a piroson, számíthatok büntetésre?

Figyelt kérdés

Érdről kifelé jövet, az M7 felhajtó felé átmentem az utolsó lámpán, úgy hogy az piros volt. Mikor észrevettem megálltam, de mivel nem volt előttem senki tovább mentem, nem kezdtem el tolatni. Előtte nem is vettem észre a lámpát mert elég alacsonyra rakták, és csak fél kereszteződés volt.

Ez az: [link] Gstatic.com/m/streetview/? Layer=c&panoid=GaolBSnBmicbtEnRwjUbFA&cbp=1,40. 065704, ,3. 0, -0. 0&cbll=47.412774999999996,18.884753&output=classic&dg=brw

Elvileg rendőr nem állt ott, térfigyelő kamera is csak egy sarokkal lejjebb van. Mennyi az esélye hogy megbírságolnak? Valaki ismeri azt a részt, hogy direkt erre utaznak a rendőrök, mert tényleg könnyen benézhető. Azt hallottam, hogy néha térfigyelő kamera alapján is szoktak. Nem szoktam szabálytalanodni, ez is csak a véletlen műve volt.

2014. okt. 27. 13:07
 1/4 anonim ***** válasza:
64%
Mikor lesz egy olyan kérdés, amelyben nem a rendőr miatt aggódik valaki, hanem azért, mert ilyen "bakiba" bele lehet halni?
2014. okt. 27. 14:24
 2/4 A kérdező kommentje:
Írtam hogy elég kihalt rész volt. Nyilván ha egy normális kereszteződés ahol látszik a rendesen, hogy van kereszt utca az ember is előbb észrevesz ilyen dolgokat. Méga esetben még nem fordult elő hogy belementem a pirosba.Itt egy parkoló kijáratról vagy valami hasonlóról beszélek ahol nhóm szokott lámpa lenni, valamint értelme sem nagyon van hogy kihelyezték
2014. okt. 27. 15:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Bocsi, ne vedd a szívedre, de sok kérdés van itt, ami miatt írtam. Térfigyelő alapján szerintem kizárt, s olyan telepített kamera sincs ott, ami miatt büntire számíthatsz.
2014. okt. 27. 15:51
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, valamennyire megnyugtattál. Tudom hogy sok a felelőtlen ember. Én is csak azért izgulok, mert nem az enyém a kocsi, és napról napra élünk. Remélem nem lesz gond :)
2014. okt. 27. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!