Ha valami váratlan dolog miatt ki kell szállni az autóból (pl. segítségnyújtás miatt) akkor nem az az első, hogy az ember leállítja a motort és kiveszi a kulcsot?
Láttam,hogy van olyan trükk,hogy valaki elesik az úton és a segítőszándékú autós megáll, üresbe teszi az autót, majd kiszáll segíteni és addig szépen elhúznak az autójával.
Volt már,hogy átengedtem egy nénit a zebrán és elesett, én rögtön leállítottam a motort és a kulccsal a kezemben mentem oda.Bár az ajtót tárva-nyitva hagytam, de érték nem volt bent és kulcs nélkül nem lehet olyan egyszerű elhúzni a kocsival, de bennem fel se merülne,hogy benne hagyjam a kulcsot a kocsiban úgy hogy nincs lezárva.(meg lezárva se mert akkor meg nem tudom kivenni...)
Ha klasszikus autólopási módszer akkor van aki nem tudja a választ.
Én pedig abszolút nem vagyok egy nagy észlény, de számomra ez egyértelmű és nem értem,hogy másoknak miért nem.
Utolsó, akkor jó nagy marha vagy és még reklámozod is :)
Mindig ki kell venni a kulcsot, ha kiszállsz a kocsiból, ez teljesen alap. Mert ha elviszik, akkor haboghatsz a biztosítónak, hogy jajj úgy gondoltad, hogy... el fog hajtani téged.
Nekem is rossz szokásom hogy nem szoktam leállítani, de járó motorral nem szoktam otthagyni sehol, amúgy is letiltana ha nem érzékeli a távirányítót, vagy kulcsot vagy mit.
Nekem kulcs nélkül, gombbal indul, a kulcs pedig mindig a zsebemben szokott lenni. X méter után letilt, és nem tudja újraindítani, szóval messzire nem vinnék.
De igen, ezek tipikus trükkök, meg a defektes meg a segítségkérős, ilyesmik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!