2. bukás után lehet, hogy hagynom kéne a vezetést? Lehet, hogy nem vagyok rá alkalmas?
Teljesen normális vagy, nyugi.
Olyannal buktál meg, amivel nem szabad, hogy átengedjenek.
Tessék tovább lépni, gyakorolni pár órácskát, és vizsga.
Az nagy baj, ha izgalmadban nem veszel észre fontos dolgokat. Képzeld el, megkapod a jogsit, és az első önálló utadon izgalmadban benézel egy stoptáblát...
a statisztika ezt mutatja. Szóval, nem a vizsgabiztos a kőszívű...egyszerűen megóvja a többi közlekedőt..
Nehogy már így el legyél kenődve és ennyire lebecsüld / megkérdőjelezd önmagad egy "nyamvadt" vizsga miatt!!! (Különösen, hogy ebben a "műfajban" rengeteget buktatnak.)
Engem is 2-szer meghúztak, pedig gyakorláskor én is jó voltam, és általában nem is vagyok vizsgadrukkos típus, ezen az egy vizsgán viszont remegett kezem-lábam:)))) - és én is olyan hibákat követtem el, amiket máskor sohasem...
Én 3. alkalommal megkértem az oktatóm, hogy kifejezetten reggeli időpontot kérjen nekem (az első két alkalommal utolsó voltam, már késő délután, és az egész napot végigizgultam:( ) Reggel viszont nem volt időm annyit izgulni és szépen át is mentem!:)
Szóval fel a fejjel! Ne csüggedj! És ne kérdőjeled meg a képességeidet!
Köszi szépen, hálás vagyok érte! :)
Engem ezaz egész úgy megviselt, hogy az leírhatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!