Forgalmi vizsgánál ha lehagy valaki egy indekszet, tényleg csak hibapontott adnak érte?
Figyelt kérdés
Csak mert valaki azt mondta,de az oktatóm meg azt hogy buktatnak érte!2010. jan. 21. 06:54
1/12 anonim válasza:
Autót vezetni nem olyan, mint a gépen írni. Ha nem sikerül, akkor Backspace. Egy kihagyott indeksz is okozhat fatális és halálos balesetet. Csodálkozom, hogy ilyen gondolkodással elgyáltalán hagynak téged autóba ülni.
2/12 anonim válasza:
Hibapont, de meg is buktathatnak érte.
3/12 anonim válasza:
Csak pont. De gondolom, ha kisebb balesetet vagy valami hulyeség történik amiatt h nem jeleztél akkor biztos h bukás:)
4/12 anonim válasza:
nem csak pont, BUKÁS, és ez tuti, nem figyelmeztet félreállít megbuktál. ennyi
5/12 anonim válasza:
sztem is megbuktat,mert ha ott kihagyod,akkor az életben is kifogod.
6/12 anonim válasza:
Attól függ, mikor és hol hagyod le az "indeKSZet", és mekkora a sebességkülönbség (sebességkorlátozás!!), valamint hogy olyan hellyen hagyod-e le, ahol esetlegesen érvényben van előzési tilalom -ha nincs, akkoer meg kell lennie az előzés öt feltételének.
Ha arra gondolsz, hogy véletlenül elfelejtesz irányjelezni -nos, ez vizsgabiztostól és forgalmi szituációtól függ, van, aki buktat érte, van, aki csak hibapontot ad.
7/12 anonim válasza:
Vizsgabiztos függő.. Ha gyökér a VB akkor megbuktat érte, ha nem akkor csak hibapont! Tapasztalat..
8/12 anonim válasza:
*az a "hellyen" természetesen csak "heLYen", rövid ly-nal. :D
9/12 A kérdező kommentje:
Csak kérdeztem én mondjuk idáig sose hagytam ki egy indekszet sem.Csak nem értem ez a pontozást.Ez teljesen vizsgabiztos függő?Hogy ki miért ad pontott,valaki meg buktatt pl?
2010. jan. 21. 09:06
10/12 anonim válasza:
Én hagytam ki mert izgultam, de nem buktam meg mert olyan helyen hagytam el ami nem volt vészes (asszem csak arra lehetett fordulni, nem tudom már 7 éve volt). Viszont ha szemét a biztos akkor leállít. Nem volt az szerencsére. Inkább ne hagyd el, az a tuti, a való életben úgyis rájössz, hogy mikor kell és mikor fölösleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!