Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Forgalmi vizsgánál ha lehagy...

Forgalmi vizsgánál ha lehagy valaki egy indekszet, tényleg csak hibapontott adnak érte?

Figyelt kérdés
Csak mert valaki azt mondta,de az oktatóm meg azt hogy buktatnak érte!
2010. jan. 21. 06:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
66%
Autót vezetni nem olyan, mint a gépen írni. Ha nem sikerül, akkor Backspace. Egy kihagyott indeksz is okozhat fatális és halálos balesetet. Csodálkozom, hogy ilyen gondolkodással elgyáltalán hagynak téged autóba ülni.
2010. jan. 21. 07:47
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Hibapont, de meg is buktathatnak érte.
2010. jan. 21. 07:49
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Csak pont. De gondolom, ha kisebb balesetet vagy valami hulyeség történik amiatt h nem jeleztél akkor biztos h bukás:)
2010. jan. 21. 08:09
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
nem csak pont, BUKÁS, és ez tuti, nem figyelmeztet félreállít megbuktál. ennyi
2010. jan. 21. 08:14
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
sztem is megbuktat,mert ha ott kihagyod,akkor az életben is kifogod.
2010. jan. 21. 08:29
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, mikor és hol hagyod le az "indeKSZet", és mekkora a sebességkülönbség (sebességkorlátozás!!), valamint hogy olyan hellyen hagyod-e le, ahol esetlegesen érvényben van előzési tilalom -ha nincs, akkoer meg kell lennie az előzés öt feltételének.

Ha arra gondolsz, hogy véletlenül elfelejtesz irányjelezni -nos, ez vizsgabiztostól és forgalmi szituációtól függ, van, aki buktat érte, van, aki csak hibapontot ad.

2010. jan. 21. 08:46
 7/12 anonim ***** válasza:
89%
Vizsgabiztos függő.. Ha gyökér a VB akkor megbuktat érte, ha nem akkor csak hibapont! Tapasztalat..
2010. jan. 21. 08:46
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
*az a "hellyen" természetesen csak "heLYen", rövid ly-nal. :D
2010. jan. 21. 08:47
 9/12 A kérdező kommentje:
Csak kérdeztem én mondjuk idáig sose hagytam ki egy indekszet sem.Csak nem értem ez a pontozást.Ez teljesen vizsgabiztos függő?Hogy ki miért ad pontott,valaki meg buktatt pl?
2010. jan. 21. 09:06
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Én hagytam ki mert izgultam, de nem buktam meg mert olyan helyen hagytam el ami nem volt vészes (asszem csak arra lehetett fordulni, nem tudom már 7 éve volt). Viszont ha szemét a biztos akkor leállít. Nem volt az szerencsére. Inkább ne hagyd el, az a tuti, a való életben úgyis rájössz, hogy mikor kell és mikor fölösleges.
2010. jan. 21. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!