Ha vezetés közben elütünk egy szarvast, mennyit kell fizetni?
én is így tudom, hogy ha táblázott helyen van baleset, akkor nem fizet semilyen biztosító, de ha leadod az állatot, szerintem nem kell fizetni, csak ha szeretnéd a trófeát megtartani.
ha mégis kellene, akkor egy trófeás szarvasért milliókat is fizetnek a vadászok. állattól függ.
Most komolyan: mit vársz el egy szarvastól? Figyelje az utat? Ezt te sem mondod komolyan.
A másik, ilyen jellegü kérdést, nem te tetted fel?
amugy ja, sok allat kepes figyelni, a szarvas ilyen gyoker...
autotol utkozestol fuggoen par 100k tol millioig
bizti nem fizet, zsarut is hiaba hivsz...
vadat vidd haza, vagy vmi ismerosnek eladod.
Ötödik: Nem azt várom, hogy figyelje, hiszen egy állat, aki nem tudja, hogy ezzel mekkora bajt tud okozni, de más sem várhatja el tőlünk, hogy akár 50-60-nal menve hirtelen meg tudjunk állni, ha közvetlen a kocsi elé ugrik. Gondolhatja mindenki, hogy nem direkt ütünk ilyenkor el egy szarvast, hogy kárt okozzunk a saját kocsinkban és gondokat magunknak. Nem tudom milyen kérdésre gondolsz, de nyilván van annyi eszem, hogy nem teszem fel ugyanazt a kérdést kétszer.
A többieknek köszönöm a választ.:)
Erre a kérdésre gondoltam:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__kozlekedesbiztonsa..
Ha nem a tiedé a kérdés, akkor a 3. választ javaslom neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!