Miért gyilkolja sok ember az autóját? Van pénze másikra?
Én próbálom a nagyobb kátyúkat kerülni, mások telibe veszik az összeset!
Tiltásig pörgetik a motort gyorsulásnál, utána a sarkon padlófék, földúton oda veretik az alját, végig száguldanak rajta!
miért nem vigyáznak rá?
azért mert néha látsz ilyet még nem jelenti azt hogy ők folyamatosan ezt csinálják.
én is össze hoztam már pár bénázást ismeretlen helyeken de ettől függetlenül még féltem a kocsit,padka mellé is alig merek jobb kerékkel állni mert sok munka órám van a felnibe,hülyét kapok ha megkarcolom.
Én vigyázok rá mert nagyon szeretem. Ráadásul első autó. Nem bírnám ki lelkileg ha bármi baja lenne. Ettől függetlenül ha nagyon ideges vagyok énis kihuzatom tiltásig 1-be és 2-be, de annyi. Nem száguldozok a földúton, a kátyúkon sem megyek keresztbe. És nem, nincs pénz másikra, de megjavíttatni van, bármi baja van. Mert ugye 0 ft-tal autót nem veszünk. Azt fenn is kell tartani, és vannak kötelező szervízei :)
Ezen felül mindig úgy kalkulálom a pénzem, hogy mikor fizetést kapok, 10-15 ezer forintot mindig elrakok egy borítékba, és az az autóé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!