Friss jogsival mennyi idő után vezettetek?
Tegnap sikerült a forgalmi vizsgám, igaz másodszorra a szeretett parkolás miatt. :) Ti mennyi idő után ültetek volán mögé szülőkkel, párotokkal? Kinek a kocsijával? Szüleimnek nincs kocsija, páromé meg van csinálva, azzal soha semmi pénzért...készülök venni, de nem tudom mikor jön össze. Milyen volt először oktató nélkül vezetni? Majd mennyi idő után mertetek teljesen egyedül felügyelet nélkül menni? Győri vagyok nem egy kis város, de nem is Pest.
25/L
busz vszinu nem latott, nem te hibad, savvaltas meg belejossz, sot lehet birni fogod :)
kezifeket felejtsetek el !
de pl en mentettem mar anyosrol, ugy h a sofor a futessel molyolt, szoltam, semmi, aztan ballal visszahuztam a savunkba a szembejovo elol.
Miutan sikerult a vizsgam a ferjem 2-szer 15 percre jott velem az elso ket alkalommal.En egy kis diselesen tanultam,a mi autonk pedig benzines es mind meretben mind teljesitmenyben ketszer akkora.
A kovetketo alkalommal mar egyedul vezettem.A munkam miatt muszaly volt,mire kikuldtek a jogsim mar 1500 km-t vezettem egyedul.Csodak csodajara epp aznap allitottak meg eloszor ellenorzesre mikor megerkezett a jogsim.
Ahogy kézhez kaptam a jogsit már vezettem, de egyedül. Én nem szerettem ha ült mellettem valaki. Saját autót, másét még sose vezettem. Kb 10 ezerért tankoltam az autóba és minden este mikor már nem volt forgalom kimentem vezetni a környékünkre, mindig picit távolabb és távolabb. Aztán 1 hét múlva már kocsival jöttem dolgozni. De az első nap mikor egyedül beszálltam a kocsiba h vezessek olyan volt mint a vizsgán, vagy még rosszabb. Remegett a lábam, fura volt a tudat h most nincs senki mellettem aki rálép a fékre ha úgy van.
Fél éve vezetek már minden nap, mindig egyre jobban és jobban megy, most már nem félek a parkolástól , bátrabban megy, de még nagyon sok km-ert le kell vezessek, hogy valóban azt mondjam h tudok vezetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!