Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Lakott területen kívül ha...

Lakott területen kívül ha megyek megbüntet a rendőr?

Figyelt kérdés
Ha nincs a biciglimen lámpa , és láthatósági mellény, este fogok jönni hazafele kb éjfélkor, és lakkotterületen kívül nincs világitás 1 részen, kötelező felszerelnem a dolgokat, lámpa meg mellény, mert ahogy hallom keményen büntetnek.
2014. jún. 17. 00:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
Én nem sokat lelkiznék azon, ha összeszedek egy kivilágítatlan biciglistát. Sőt, ha kivilágítottat szednék össze, akkor is második dolgom volna a lámpáját letörni, és jó messzire elhajítani. (Az első dolgom természetesen az esősegély volna.)
2014. jún. 17. 14:35
 12/18 A kérdező kommentje:
ksözi a válaszokat, akkor veszek !! :D nem akarok meghalni még !
2014. jún. 17. 17:33
 13/18 A kérdező kommentje:
nappal nem büntetnek, :)
2014. jún. 17. 17:40
 14/18 anonim ***** válasza:
10-es vagyok és a TÉNYEKET írtam le. A szondáztatás nem vicc, Bp.-en, csinálják ezt is (igen, megállítanak akkor is, ha látszik rajtad, hogy nem vagy részeg).
2014. jún. 17. 21:25
 15/18 anonim ***** válasza:
nappal is büntetnek kiscsillag:)
2014. jún. 17. 21:28
 16/18 anonim ***** válasza:

Szerintem se a büntetés miatt aggódj, hanem a sajátod és mások testi/anyagi épsége miatt.

Mehet arra egy kamion is, és ha nem vesz időben észre - mert pl szemből egy jó magyarosan beállított fényszórójú autó jön - akkor bizony matrica lesz. Ha nekem választanom kellene, hogy a bringást vagy a szembejövő autóst küldöm át a purgatórium túloldalára, akkor inkább a bringást választanám. Az autóban lehet egy család is.

2014. jún. 17. 22:52
 17/18 anonim ***** válasza:

Egyszer majdnem elcsaptam éjszaka, külterületen egy mellény nélküli, halványan pislákoló lámpás donort.

Az utolsó pillanatban láttam meg, és sikerült elkapni a kormányt.

Életveszélyes, amire készülsz, úgy halsz meg, hogy te leszel a hibás a balesetért. Nem a rendőrrel kell foglalkozni, hanem a magad épségére.

2014. jún. 18. 17:16
 18/18 A kérdező kommentje:
Felfogtam, felszerelkezem rendesen !
2014. jún. 18. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!