A gépjárműoktatók tanulnak pszichológiát?
Mert aki engem oktat C-re, az konkrétan egy kretén.
És még meg is magyarázza, hogy úgy kell beszélni a tanulókkal, mint a kutyával, mert akkor jegyzik meg.
Evvel az ürge csak annyit ér el, hogy elveszi a kedvem az egésztől, 15 éve van b jogsim, balesetmentes vezetéssel, ennél meg hibát hibára halmozok, és közel vagyok hozzá, hogy belekönyökölök az arcába a tanfolyam végén.
Más oktató nincs ott, csak ez a vadbarom.
Ugy rémlik, hogy tanulnak vagy hasonlot legalábbis, de nem mondom 100% ra. Am anno mikor férjem csinálta a D jogsit, neki(k) is hasonlo oktato volt, bár elmondása szerint nem volt kretén, de bizony voltak beszolásai, h szokják az utasokat... volt olyan aki sirva menekült és nem lett buszos... de ettöl függetlenül normális volt és szereték is. Nagyon jol megtanitotta őket vezetni.
De amit az oktatód csinál az no comment..... nem ő xarta a spanyol viaszt...mindenek van határa!
Ha már másik oktató nincs, sulit nem tudsz váltani?
Mondd meg neki hogyha nem vesz vissza otthagyod.
Ha folytatja akkor szállj ki és sétálj el.
Sajnos az oktatók közel fele kretén. Ebben az országban még ez sem megy normálisan...
Hagyd ott, keress másik oktatót.
Kösz a biztatást, nem olyan egyszerű, mert pályázatos tanfolyam, végig kell csinálni.
De a pályázatos központnál megkeverem kicsit a maszlagot, hogy legközelebb normálisabb iskolát válasszanak.
Egyelőre még tűrök, én se vagyok egy egyszerű figura, de lassan biztos elszakad a cérna nálam is.
Amúgy mindenki mással ugyanezt csinálja, azt észrevettem, nálam a vezetés végére már teljesen lenyugszik.
Valószínű valamelyik előttem lévő hergeli fel valamivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!