Szerintetek is biztonságos lett ez így? Képek alant.
A kereszteződés szerintem veszélyes módon beláthatatlan, a testvérem kis híján ütközött egy motorossal, engem is dudáltak már le a bal oldalról érkezők sz@rakodásért, mert a felezőig kell kicsorogni ahhoz, hogy a jobb oldal beláthatóvá váljon. Csak a magas autókat lehet látni, a szg-kat, motorokat nem, még rosszabb a helyzet ha parkolnak a padkán bármelyik oldalon. Ha mindkét oldalon felparkolnak akkor meg tiszta orosz rulett kijönni. Bejelentettem a közterület felügyeletnek, akik intézkedtek is, majd meggyőződtek arról, hogy a tulaj rendezte a viszonyokat, ők ezt ellenőrizték, tájékoztattak, a balesetveszély megszűnt. Most így néz ki:
Szerintem ugyanúgy beláthatatlan, csak egy picit pofásabbak a bokrok, ennyi. Ti annyiba hagynátok? Én eléggé csalódott vagyok a közteresek munkájában, az idézett szabályukat sem értem most hova vonatkozik, hol lehet csak fél méter magas a növényzet, ezt írták:
"Ez úgy hangzik mintha a póznától 5 méterre csak 50 cm-es bokrok lehetnének."
Nem az idézet arról szólt, hogy a villanyoszlop se lehetne ott! :D
"A pózna is valóban szabálytalan, erre nem is figyeltem fel, köszi;)"
Igen, megértettem ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!