Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Szerintetek is biztonságos...

Szerintetek is biztonságos lett ez így? Képek alant.

Figyelt kérdés

[link]

A kereszteződés szerintem veszélyes módon beláthatatlan, a testvérem kis híján ütközött egy motorossal, engem is dudáltak már le a bal oldalról érkezők sz@rakodásért, mert a felezőig kell kicsorogni ahhoz, hogy a jobb oldal beláthatóvá váljon. Csak a magas autókat lehet látni, a szg-kat, motorokat nem, még rosszabb a helyzet ha parkolnak a padkán bármelyik oldalon. Ha mindkét oldalon felparkolnak akkor meg tiszta orosz rulett kijönni. Bejelentettem a közterület felügyeletnek, akik intézkedtek is, majd meggyőződtek arról, hogy a tulaj rendezte a viszonyokat, ők ezt ellenőrizték, tájékoztattak, a balesetveszély megszűnt. Most így néz ki:

[link]

Szerintem ugyanúgy beláthatatlan, csak egy picit pofásabbak a bokrok, ennyi. Ti annyiba hagynátok? Én eléggé csalódott vagyok a közteresek munkájában, az idézett szabályukat sem értem most hova vonatkozik, hol lehet csak fél méter magas a növényzet, ezt írták:

2014. jún. 2. 18:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szerintem egyértelműen nincs meg itt az előírt rálátási háromszög, még ha nem is kezelhetetlen a szitu. Érdemes lenne beszélni a sarki ingatlan tulajdonosával és személyesen a közteresekkel, kertészekkel is, hátha találtok jó megoldást. Például egy tükör a szemközti oldalon segíthetne és a növényzet is maradhatna.
2014. jún. 2. 23:12
 12/14 A kérdező kommentje:
Egyértelműen nincs meg, és a helyzet pofonegyszerűen rendezhető lenne a bokrok visszametszésével. Ezt kellett volna a köztereseknek intézni, ez az ő munkájuk, ezért nem értem miért kell nekem ezen ennyit izmozni.
2014. jún. 3. 07:51
 13/14 anonim ***** válasza:

"Ez úgy hangzik mintha a póznától 5 méterre csak 50 cm-es bokrok lehetnének."

Nem az idézet arról szólt, hogy a villanyoszlop se lehetne ott! :D

2014. jún. 3. 19:45
 14/14 A kérdező kommentje:

"A pózna is valóban szabálytalan, erre nem is figyeltem fel, köszi;)"

Igen, megértettem ;)

2014. jún. 4. 07:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!