Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Miért van egy sárga X a...

Miért van egy sárga X a nagyobb útkereszteződésre felfestve?

Figyelt kérdés

Mostanában feltűnt hogy a nagyobb útkereszteződésekben egy sárga X van felfestve az útkereszteződésre. Nem értem miért és nem is találtam rá a google.

Valaki tudna rá egy értelmes magyarázatot adni?

2014. máj. 30. 21:26
 1/5 anonim ***** válasza:

Tudsz rá konkrét példát mondani?

Mert Magyarországon nem láttam még erre példát, külföldön azokat a helyeket jelölik így, ahol még forgalmi okból sem szabad megállni. Magyarországon azonban ezt sárga átlós vonalakkal jelzik, nem X-szel.

2014. máj. 31. 12:10
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem arra gondol, amire te, mintha én is láttam volna X-el.
2014. máj. 31. 12:56
 3/5 A kérdező kommentje:

nem

Arra gondolok csak egy 50 cm x 50 cm sárga X jel van az útkereszteződésben.

Főleg a nagyobb útkereszteződésekben.

Nem az egész útkereszteződés van felfestve, mert az amire ti gondoltok az az hogy nem lehet azon a részen megállni.

2014. máj. 31. 19:03
 4/5 anonim ***** válasza:

[link]

Mutasd meg street view-val.

A jobb alsó sarokban lévő figurát fogd meg és húzd rá a térképen arra a helyre, ahol ilyet láttál.

2014. jún. 1. 13:02
 5/5 anonim ***** válasza:

Én is láttam ilyen X-eket, viszont én nem kereszteződésekben, hanem véletlenszerűen egyes útszakaszokon. Pont kérdezte ismerősöm mi lehet az, de én sem tudom.

Mi arra gondoltunk valamiért (talán útfelújítás szükséglete miatt) megjelölték az adott szakaszt, vagy adott esetben kereszteződést.

Street Viewen nem tudok mutatni, mert amerre én lakok ott régebbi képek vannak, ez meg ~ 1-2 hónapja van felfestve.

2014. jún. 15. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!