Útfelújításnál, félpályás útlezárásnál ideiglenes jelzőlámpa?
Szóval mit kell csinálni, ha akkor kapok zöldet, amikor szemből jönnek, és még azelőtt vált pirosra, mielőtt a szembe jövők elfogynának (akik egyébként nem voltak sokan)?
Nos én átmentem a piroson (a lezárt sávon motorral) és ahogy visszanéztem a szemből jövőknek is piros volt akkor.
Nem igazán értem, mi a kérdés. Nincs jogsid?
Ha van, ha nincs: Ha már szabad jelzést kaptál, de még van szemben forgalom, akkor megvárod. Ha elmentek, s még mindig zöld, s belátható a teljes szakasz, akkor elindulsz. Ha nem, akkor inkább vársz egy következő ciklust. (Ha ne te legyél majd az, aki szembe megy a többieknek.)
Pirosnál meg nem indulunk el soha.
Látom, h nem érted.
Van jogsim.
leírom időrendben
1 piros sokat várok, nem jönnek szemből
2 piros és jönnek szemből
3 zöld és jönnek szemből
4 zöld vége és jönnek szemből
5 piros és nem jönnek szemből
Érted már?
Amikor nekem is zöld akkor jönnek szemből, amikor piros akkor nem jönnek.
nem belátható útszakasz S kanyarral
3. igen, amikor nekem zöld volt szemből jöttek.
Vasárnap se munkás, se illetékes nem volt a közelben...
De közben rájöttem, hogy legközelebb, ha ilyen lesz akkor leszállok a motorról és áttolom azon a 200 méteren...
Sokkal hamarabb átérek, mintha arra várnék, hogy zöld is legyen és ne legyen szembe forgalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!