Mit kell csinálni az ilyen idegbeteg állatokkal, akik ordítani szoktak rád, mert nem indulsz el előlük ki a kereszteződésbe nagy gázzal hogy meghalj?
Figyelt kérdés
Tegnapi eset, álltam a sorban, mikor az előttem lévő szakadt ezer éves suzukibol, aminek dübörgött a kipufogója, ordított a kopasz melák, és rázta az öklét, hogy menjél mar baaazm...! Én 1,5 méterre altam mögötte, de hallottam, hogy ordít.
Az ilyenekkel mit kell csinálni? Ha legközelebb nekem üvölt, hogy menjek ki mikor kkeresztben jönnek százzal, és esélytelen kifordulni baleset nélkül?
2014. ápr. 1. 17:52
11/14 A kérdező kommentje:
Rendben, gyebge képzelet erővel rendelkezők kedvéért...
Én voltam a 3. a sorban HHarmadik!
Az előttem álló voot az ordító fába szorult féreg.
És előtte állóóra üvöltött.
A kérdés, hogy ha legközelebb mögöttem álla tag, mit tegyek?
Értem??? :p
2014. ápr. 3. 19:36
12/14 anonim válasza:
nem csak én értettem úgy hogy neked üvölt.....
13/14 anonim válasza:
Akkor már minimum kettő logikátlan agybeteg van köztünk.
Szerintem tök egyértelmű volt, hogy a sztoriban ő csak szemlélő..
14/14 anonim válasza:
siman lehet ugy olvasni, h kerdezo miatt nem tud kitolatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!