Hol tudom megnézni, h megbírságoltak e?
Még a hét közepén mentem a városban aztán kaptam egy sárgát, de már nem tudtam megállni, én a piros jelzést már nem láttam, de gyanítom, h mikor a lámpa alatt voltam akkor váltott pirosra.
Na mivel hallottam, h milyen a hozzáállás, h egyeseket már azért megbüntették, mert sárgán mentek át így kíváncsi volnék, h kapok e valamit.
Olyat olvastam, h valahol meg lehet nézni, nem kell a csekket várni.
Ami ha jól tudom egy hónap is lehet akár(ha fölötte jön nem kell befizetni)
Tudnátok ebben segíteni?
Kössz előre is!
Ha nem volt se kamera se rendőr akkor nem fognak megbírságolni, mert a rendőrség nem alkalmaz telepatikus erőket.
A Kresz szerint a sárgán csak akkor lehet átmenni ha biztonságosan nem tudtál volna megállni.
Budapest, Dózsa-Kerepesi kereszteződés, tele kamerával!
Egyébként kollégámnak ugyan ez volt tavaly, neki nem jött semmi pedig ő még látta a pirosat.
Saját vélemény, h lehetne ezt pontosabban is szabályozni, de nem is akarják, mert akkor nem tudnak annyit bírságolni.
Vagy fene tudja, de én nem azt érzem ezzel, h annyira a rendet akarnák védeni.
Kifejezetten lámpa figyelő kamera nincs ott...
"Saját vélemény, h lehetne ezt pontosabban is szabályozni, de nem is akarják, mert akkor nem tudnak annyit bírságolni."
Miért nem elég pontos ez a szabályozás?
c)25 a kör alakú, valamint a nyilat vagy kerékpárt mutató folyamatos sárga fény a forgalom irányának megváltozását jelzi: az útkereszteződésnél - a kijelölt gyalogos átkelőhely, illetőleg a megállás helyét jelző útburkolati jel, ezek hiányában a fényjelző készülék előtt - meg kell állni; ha azonban biztonságosan megállni már nem lehet, az útkereszteződésen mielőbb át kell haladni;
Mesélj, te hogyan szabályoznád?
Én saját magamból kiindulva arra gondoltam, h a sárga lámpa idejét 3 s-ről fel kellene emelni 5-re.
Főleg abban a keresztben, mert elég gázos.
Na mindegy a lényeg, h ugye itt a 3 másodpercnél még lehet agyalni, h na most meg tudott volna e állni vagy sem.
5 s nél, ami van a lakott területen kívül is, na ott már nincs mese, mert aki hírtelen kapott sárgát, az még átfér, de ha már piroson megy át az azt jelenti, h 50 km/h az 13 m/s, szal olyan jó 65 méterre volt.
Na durván ha satuzik és jók a fékei, akkor is min kétszer meg tud állni, mert 100 kmről olyan 30-35 m kell, persze ez nem arányos.
Ez olyan, mint h 55- tel nem tudnak lelőni, mert 62 felett mérnek csak.
Egyébként honnan veszed, h nincs kamera, saját szememmel láttam.
"kaptam egy sárgát, de már nem tudtam megállni"
Én egy befizetett 50.000.-es csekk óta MINDEN sárgánál meg tudok állni....
Nem valószínű, hogy kamera alapján kapsz utólag erről csekket. (Engem a helyszínen szedtek ki a rendőrök a sorból, és mutatták a videó felvételt.)
Nem tudom, kollégám megúszta, meg igazából akit hallottam azokat rendőrök fogták meg.
Csak azt nem értem, h akkor minek vannak felszerelve oda, főleg, h a neten is ezt írják.
Kössz a válaszokat, rem megúszom, az biztos, h többet én se kapkodok.
Az üzenet küldője: Coca87
Az üzenet címzettje: Harkonnen
Az elküldés időpontja: ma 18:31
Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Hol tudom megnézni, h megbírságoltak e?
"Kifejezetten lámpa figyelő kamera nincs ott... "Saját vélemény, h lehetne ezt pontosabban is szabályozni, de nem is akarják, mert akkor nem tudnak.."
Az üzenet témája: Dózsa-Kerepesi
Az üzenet szövege: Cső!
Miből gondold, h ott nincs kamera?
Ezt írtam:
"Kifejezetten lámpa figyelő kamera nincs ott"
Szóval hol van az a rengeteg kamera?
Fel vannak szerelve az oszlopokra!
Nem láttad még őket?
Az üzenet küldője: Coca87
Az üzenet címzettje: Harkonnen
Az elküldés időpontja: ma 21:53
Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: A gyűjtőszámlámon összegyűlt 191. 000 Ft-o miért kell 30 évig fizetnem?
"Besétálsz, befizeted a 191000 Ft-ot, megfejelve az előtörlesztési díjjal és megszabadulsz tőlük!"
Az üzenet szövege: Cső!
Akkor most vágod, h melyik kereszteződés vagy nem?
Vágom, persze, csak a kamerákat nem látom...
:)
De ne a mapon nézd, hanem akkor tudod csak ha jártál arra felé.
Másrészt üsd be a googlebe, h "kamera dózsa kerepesi"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!