Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Olyankor mi a teendő, ha...

Olyankor mi a teendő, ha valaki gyalog beáll eléd, és röhög a képedbe, hogy nem tudsz tovább menni kocsival? Te mit teszel?

Figyelt kérdés

Ment haza haverom, vele mentem, mert elvitt egy darabon, egy közös ismerősnél voltunk, és buli volt az egyik utcában. Ott lógtak néhányan az úton. És egy gyerek rendesen el volt ázva, berohant elénk, és röhögött, hogy most ő "rendőr" és kiabálta, hogy "kiszállni!!! xDDDD".

Most ilyenkor mi a teendő? Te mit tennél?

Nagy gáz, aztán ha elugrik, elugrik, ha nem, mehet a balesetire? :D

2013. dec. 30. 21:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
33%
Kiszállok és addig ütöm, amíg mozog. Ha már nem mozog, elvonszolom az útból.
2013. dec. 30. 23:35
 12/14 anonim ***** válasza:
51%
Én simán letolom az útról az autóval, persze csak ilyen 4-5 km/h-vel, hogy ne öljem meg.
2013. dec. 31. 09:42
 13/14 anonim ***** válasza:
Ha nem lát senki, én elütném a pic*ába, sokak megköszönnék a tettem, aztán bedobni a dunába had vigye a viz a csicskát...
2014. jan. 1. 15:40
 14/14 szántóvető ***** válasza:
" Ott lógtak néhányan az úton"-ez a másik oldalon létszámfölényt jelent ami utcai harcba torkollhat :)
2014. jan. 1. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!