Milyen jogsi, papirok kellenek ehez? (többi lent)
Figyelt kérdés
Üdv! 21 éves vagyok és szeretnék közúton vezetni tudtommal nehéz teherautót (IFA L60) nehéz pótkocsival és mezőgazdasági vontatót (MTZ). 3éve van B-s jogsim. Nem vállalkozás szerűen csak belföldön vezetnék mivel apám öregszik és lassan szeretném tőle átvenni a családi gazdaságot ha jól tudom ehhez nem kell GKI. A teherautón van daru az MTZ-hez meg homlokemelő a bálákhoz gondolom ezekhez is kéne papír. Fontos lenne hogy közútra is fölmehessek a traktorral. Milyen papírok kellenének ehez, mennyibe kerülne, hol álljak neki?2013. nov. 23. 18:50
2/2 anonim válasza:
A pótos IFAhoz C+E kategória, ehhez ha jól látom automatikusan megkapod a T kategóriát is.
A daruhoz darukezelői kell, a homlokemelőhöz/rakodóhoz meg szerintem ugyanez csak más kategóriás vizsgával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!