Ezért ki a hibás?
téged se lopnak el az eszedért,
belinkelsz egy hosszú videót amiben van 17 baleset,és megkérdezed :Ezért ki a hibás ?
-hát te ,
Záróvonalon váltott sávot a szürke autós.
Ettől még jó esélyre ő csak szabálysértésért fog fizetni. A balesetért a kamerás autó a felelős.
Egyébként pont az ilyenek miatt már mindig lassítok, ha valaki sávot vált előttem. Egyszer majdnem így jártam, az elég volt.
Elsőknek javaslok frissitést.
Én azon töprengek ez esetben be volt e tartva a követési távolság? Mert nekem úgy tűnik hogy nem. Ez esetben is egyértelműen a kamerás a hibás, mert az ha záróvonal van nem mentesiti a követési távolság megtartása alól.
Szerintem a nivás akkor se hibás ha ott tilos a barlra fordulás. ( A balra fordulásért igen, de a balasetért nem. Ugyanis szerintem szabályszerű megállni és meggyőződni arról hogy tiltja e valami a balrakanyarodást vagy sem. S ha tiltja akkor egyéb szabályos irányba folytatni az utat - a szabályok megtartásával (elsöbbségadás).
Én ugyemlékszem olyan sebességgel kell haladni hogy m"meg tudjunk állni minden olyan akadály elött, amire az adott körülmények között számitani kell."
Ebbe az nem tartozik bele, hogy az elöttem levő frontálisan ütközik s szemből nekem lövik. De szerintem az, hogy az elöttem levő egy álló autót megkerül, az igen. És ha betartom a követési távolságot akkor jó esélyel meg tudok állni ha az elöttem levő álló autót kerül ki.
Persze lehet vitatkozni.
Off:
Nem a kérdező a buta... Ő bizony kimásolta ezt a linket ahogy a youtube generálta(ami egy kalap...).
Annyi az ember dolga, hogy 'Láss, ne csak nézz' mottóval megnézi a link végét ahol van egy szám, a másodperceket jelöli, csak át kell váltani. Esetleg kicseréli a link végén lévő # jelet & jelre és már jó is !
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=FaH..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!