Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Ha erre az elzárt ketrec...

Ha erre az elzárt ketrec területre rámegyek az autóval, akkor mi bajom lehet, illetve a rendőrtöl kaphatok büntit?

Figyelt kérdés
[link]
2013. nov. 9. 21:49
 1/8 anonim ***** válasza:

Bajod nem lehet belőle, és a rendőr se nagyon bírságol érte pedig megtehetné, csak épp több a papírmunka, mint a haszon!

Azt hiszem a "ketrec" hivatalos neve mindent elárul: Forgalom elől elzárt terület.

2013. nov. 9. 22:06
 2/8 A kérdező kommentje:

De akkor a ketrec biztonsági okból van oda csinálva nem?

Már mint nagyobb autónak a fordulási tere miatt gondolom.:P

Jaj értem na.:D

2013. nov. 9. 22:14
 3/8 anonim ***** válasza:
87%
Elvileg semmilyen körülmények között nem mehetsz rá, de olykor nagyobb járművel muszáj...
2013. nov. 9. 22:37
 4/8 anonim ***** válasza:

Kérdező! Hol vetted a jogsidat, hogy azt sem tudod mi ez?

Csak azért kérdezem, mert ezen az útszakaszon (Csorna, Erzsébet királyné útja) én is rendszeresen megfordulok, reménykedtem benne hogy a többi környékbeli vezető azért tudja mit és miért csinál az úton... :D

2013. nov. 9. 23:41
 5/8 anonim ***** válasza:
Milyen ketrec? Úristen, hol kaptál te jogosítványt??? Ez kis barátom a "forgalom elől elzárt terület" nevű útburkolati jel. Igen, büntethet. Vagy 5000.- pénz a büntetési tétele. Nem éri meg nekik. Ha nem vagy pofátlan is mellé, (mondjuk nem dobod ki az ablakon közben a sörösüveget) akkor több a munka vele, mint a haszon.
2013. nov. 10. 23:54
 6/8 A kérdező kommentje:

Jaj mindegy az hogyan nevezik és lényeg az, hogy tudom hogyan néz ki az az útburkolati firkálás.:D

Csak a netről szedtem le azt a képet, úgy hogy nyugalom, mert arra nem járok.:P:D

Egyébként lány vagyok és most akkor jobban kellene tőlem félnetek?:P

2013. nov. 12. 01:44
 7/8 anonim ***** válasza:
Azért, mert lány vagy nem - vannak jól vezető csajok, még ha ezt páran nem is ismerik el. Az viszont nem jó, hogy nem tudod mi ez a "ketrec". :/
2013. nov. 12. 16:51
 8/8 A kérdező kommentje:
Tudom mi a "ketrec" csak így hívom, mert rövidebb írni.:P
2013. nov. 12. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!