nem latom, hogy ülnek e benne, és hogy elindule vagy ilyesmi. Állnak az út szélén, és nem tudom hogy lassitsak-e vagy nem. Meg mikor megyék, nem látom hogy körbe nézett-e látja hogy jövök, nem jön elém...
Én ezekre szarok. Inkább minthogy minden köcsög benézzen, azoktól a falra mászok. Egyébként ezeket, hogy látja-e, hogy jössz, nos este se látod, de akkor még sötétítés nélküli autó esetében sem.Meg mikor állnak az út szélén és jössz hátulról messziről, ahhoz elég lézerdetektor szem kell :D Ez max trabik meg ladák esetében működik, ha nincs fejtámla :D :D
2013. nov. 2. 16:12
2/14 anonim válasza:
Nyugi, attól hogy sötétített belülről ugyan úgy kilát mintha sima szélvédő lenne. :D
2013. nov. 2. 16:31
3/14 anonim válasza:
De a kérdezőt az zavarja, hogy ő nem lát be a sötétített ablakos autókba :D
Engem meg az zavar, hogy miért kell a lányoknak ilyen mindenféle szar ruhát hordani, miért nem terítik le magukat csak nejlonnal, hogy be lehessen látni alá :D
Első voltam xD
2013. nov. 2. 16:35
4/14 anonim válasza:
ritka az az autó, amelyiknek az első szélvédője is sötétített, egyből kiszednék a zsaruk
szóval látnod kell, hogy ül-e benne valaki
2013. nov. 2. 16:38
5/14 anonim válasza:
Szedjék is ki. Az is érdekes ,ki akar mindíg észrevétlen maradni. Az egy bizonyos "tipus".
2013. nov. 2. 17:08
6/14 A kérdező kommentje:
De sokszor segít, hogy, látom, hogy felém néz a kocsiból, nem fog elindulni, mert nem vett észre...
2013. nov. 2. 17:15
7/14 anonim válasza:
Én is észrevétlen akarok lenni mindig, pedig nem vagyok alvilági személy(sajnos) Egyszerűen csak baromira utálom az embereket mint a szart és szeretem a nyugalmat, valamint azt, hogy a rohadt nap nem zavar miközben a pofámba világít.
2013. nov. 2. 17:18
8/14 anonim válasza:
Engem az zavar hogy ha vezetek tavasszal és nyáron akkor a sok lenge öltözetű lány miatt nem tudom az utat figyelni :/
2013. nov. 2. 17:29
9/14 anonim válasza:
Éjszaka mennyire látni be a kocsikba ki merre nézeget? Engem nem érdekel a sötétítés , sőt tetszik is , volt ilyen autóm. Kevésbé melegszik a napon és nem látni be milyen rádió van benne vagy egyéb cucc. És szerintem jól is néz ki, egy színhez illő fólia.
2013. nov. 2. 17:59
10/14 anonim válasza:
Nekem is le van fóliázva a kocsim.
Engem is zavar. Szürkületkor hátrafelé nem ajánlatos vele menni. De ezt ki lehet küszöbölni egy jó tolatókamerával.
De annyiból meg jó ami mellette áll hogy nem törik fel a kocsim ha 2 doboz cigit felejtek a hátsó ülésen.
És nem forrósodik fel az utastér nyáron mert visszaveri a sugarakat.
A haverjaim is mindíg azzal cukkolnak hogy én milyen egy halottaskocsival járok. Mer hát kombi is szegény.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!