Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Az jó, ha kereszteződésekben...

Az jó, ha kereszteződésekben mindig körbe nézek mikor mennék át? Vagy akkor már úgyis elcsaptak?

Figyelt kérdés

Sok videót láttam, hogy Zöld jelzésnél mentek át autóvla, és gondolom még keresztben a jövő: "Áhh biztos nem indultak még el!" piroson átrepesztettelég nagy sebességgel, és telibe csapta a kocsit.

És ezért körbe szoktam nézni mindig mikor megyek át.

De végülis van értelme? Mert mondjuk mire belátom a kereszteződést, már úgyis bennt vagyok, és nagyon valószínű, hogy akkor már nekem is jönnek Nem?

2013. okt. 13. 13:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát igen az ilyet nehéz elkerülni, de azért jó ha szétnézel, ha látod, hogy közel van egy autó, nyomsz egy padlót és elkerülheted a balesetet. Csak sajnos a legtöbbünknek olyan a reflexe, hogy ijedtünkben inkább egy satuféket nyomunk, igy rosszabb minha nemcsináltunk volna semmit.
2013. okt. 13. 14:15
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha már bent vagy a kereszteződésben eléggé mindegy. Mielőtt behajtasz kéne körülnézned. Én amikor motorozom mindig megteszem ezt (autóval már kevésbé), volt már olyan helyzet amit sikerült elkerülnöm ez által.
2013. okt. 13. 19:04
 3/3 anonim ***** válasza:
Nézd meg a lámpát, ha csak sima teli zöld van, akkor is szembetalálkozhatsz másik autóval! Csak akkor lehetsz biztos abban, hogy nem futsz össze senkivel (tételezzük fel, hogy mindenki szabályosan közlekedik) ha a zöld lámpiban van egy nyilacska is!
2013. okt. 21. 17:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!