Wdb123 kérdése:
Hol és milyen módon lehet felmentést, szerezni biztonsági őv használata alól? Akár szabályok alóli kibúvóval, de mindenképp legálisan?
Figyelt kérdés
2013. okt. 11. 20:51
11/12 anonim válasza:
Kerítesz egy olyan veterán autót, amiben új korában sem volt biztonsági öv. Ilyen veterán minősítésű autóba utólag sem kötelező beépíteni. Persze egész más lehet az utazási komfort egy 50 éves Topolino vagy Citroen Kacsa szintű autóban, mint egy maiben, de valamit valamiért...
Szerintem kicsit még gondolkozz el ezen az öv-témán:
12/12 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy nagyobb benned az ellenérzés, mint bennem volt. Mondom: volt. Rászoktattam magam a használatára, azóta hiányérzetem van, ha nem kapcsolom be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!