Volt már valaki vizsgázni a Pécsi vöröskeresztnél?
Figyelt kérdés
Ha igen milyen volt a vizsga szigorúak voltak vagy lazán át lehet menni ? A József Utcai Vöröskeresztre gondolok .2013. okt. 6. 13:05
1/7 anonim válasza:
Én voltam úgy 2 éve. Elég lazák, igazából 1-2 szélsőséges kivételtől eltekintve egyik ismerősöm se bukott ott. Nekem gyakorlatilag be sem kellett fejezni a feladatom, csak elkezdtem, és mondta h ok. Előttem a gyerek nem tudta hogy kell az ájultat fektetni, aztán addig kérdezgették, még elmondta az összes variációt és eltalálta, és átengedték. Szóval lazák. Egyetlen vizsgáztató van, aki szeret buktatni, de mellette van egy rakás jó fej, szóval kevés az esélye, hogy azt húzod. Na meg az sem baj, ha mégis, mert haverom annál vizsgázott és átment.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ az újraélesztést tudom meg a stabiloldaltfekvést is + van némi fogalmam a többiről hogy kell levenni a bukót meg tudom a rautek féle fogást is meg mondjuk a nyomókötést meg hogy mit kell csinálni ha égési sérülés van ilyenek ..
2013. okt. 6. 13:45
3/7 anonim válasza:
Hát ennyi kb elég. Tudni kell, minden sérülésnél mit kell csinálni, kar-láb töröttekkel, medence-gerinc töröttekkel, különböző vérzések kezelése, stb. Nem lesz nehéz
4/7 A kérdező kommentje:
Vérzéseket tudom azt is tudom gerinc sérültet nem szabad mozgatni meg medence sérültet ..
2013. okt. 6. 14:32
6/7 A kérdező kommentje:
köszi hát bízom benne :D
2013. okt. 7. 15:36
7/7 A kérdező kommentje:
Sikerült :P Nagyon örülök neki nagyon rendes volt a vizsgáztató már csak a vezetés vizsga van hátra azt csukott szemmel megcsinálom :)
2013. okt. 10. 10:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!