Az emberek miért tulajdonítanak nagy csodát annak ha egy kis teljesítményű autó otthagy egy nagy teljesítményűt?
Sok ismerősöm van és sokszor hallottam már idegenektől is,hogy pl. a Suzuki Swift oda verte gyorsulásban a Subaru Imprezát a piros lámpánál, és hogy ennyit ér a Subaru meg hasonlók.
De ennek mi köze az autóhoz?A 60 éves nagynéném 250 lóerős Audit hajt, mégis sorban előzik meg őt a Swiftek és az Astrák.
Akkor most az Audi a szar vagy a sofőr nem nyomja tövig a gázt?Mert nem ugyan az...
Csak nem értem,hogy egyesek ebbe miért nem gondolnak bele?
Én soha nem csodálkozom azon ha kisautó előz meg nagyot.
Ilyet csak az irigyek és a kisebbségi komplexusban szenvedők hangoztatnak.
Értelmes ember felfogja, hogy egy autó olyan gyorsan megy, amennyire nyomják a gázt neki. Egyáltalán nem törvényszerű, hogy attól, hogy valakinek egy nagy teljesítményű autója van (mert mondjuk sokat utazik hosszútávon, sztrádán) akkor annak Damon Hillt kell játszania egy piros lámpánál...
Aki ilyen baromságokat beszél, hogy "ennyit ér az vagy az az autó" kár is leállni vitázni, had higgye, hogy most jól megmondta a frankót...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!