Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Van értelme, illetve érdemes-e...

Van értelme, illetve érdemes-e fedélzeti kamerát tenni a kocsiba?

Figyelt kérdés
Volt már valaki,aki hasznát vette?
2013. aug. 20. 20:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Bíróságon perdöntő bizonyíték egy ilyen felvétel. Én anyagi okokból nem szereltem még motoromra.
2013. aug. 21. 14:46
 12/18 anonim ***** válasza:
4000 Ft-ért már lehet kapni e-bay-en, de vaterán se sokkal drágább. Automatikusan indul a felvétel a kocsi indulásával.
2013. aug. 21. 15:29
 13/18 A kérdező kommentje:
És a 4000 ezres vagy a vaterás nem félő ,hogy beszarik? Csak kérdem.
2013. aug. 21. 20:09
 14/18 anonim ***** válasza:
Én olvastam egy tesztet róluk, és ott azt mondták, hogy egy értékelhető kamera úgy 11000 Forintnál kezdődik és 2-300000 a határ.
2013. aug. 22. 17:46
 15/18 anonim ***** válasza:

Nekem van ilyen kütyüm és nagyon hasznos! Azért vettem mert előtte több balesetem is volt a másik hibájából ,ahol nagyon jól jött volna ,mert a másik fél össze vissza hazudozott ,ezzel nagyon- nagyon elhúzta az ügymenetet. Millió olyan eset van ,ahol ,ha a balesetet okozó nem együttműködő ,vagy egyszerűen elszökik a helyszínről akkor kincset ér egy ilyen elektronikus "tanú"

Én is vettem már hasznát a dolognak!

Ne vegyél ilyen 4 ezres vackot! Egyrészt nagyon kicsi a felbontása (vga) másrészt a felvétel- blokkok közti váltás több másodpercig is tart ami közben nem vesz semmit! Murphy törvénye szerint pont akkor lesz a baleset.

Minimum 2 megapixeles vagy jobb felbontás kell, de nem vga-ból interpolált ,nagyított, hanem valódi megapixel.

Az infraledekkel ellátott és éjjellátónak kikiáltott készülékek sem jók éjjel, mert a ledeknek nagyon kicsi a hatótávjuk. A jobb készülékek is gyengécske felvételeket készítenek tök sötétben ,de városi fényben már értékelhetőek.

Nem kell kártyaolvasó a felvételek átmentéséhez, ha bedugod a készüléket az külső meghajtóként viselkedik és átmásolhatók a videók a pc-re. Általában mindegyiken van usb csati de a jobbakon Hdmi is, amivel akár közvetlen monitorra tv-re is köthetők.

Remélem segítettem .

2013. aug. 22. 17:48
 16/18 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat,mindenkié hasznos volt. Max 15-20 ezret tudnék rászánni,ennyiért hol lehet jót kapni?
2013. aug. 22. 19:37
 17/18 anonim ***** válasza:
Androidos telefonokra van olyan program, ami ugyanúgy működik, mint az ilyen kamerák. Sőt, tud olyat is, hogy hirtelen fékezésnél, irányváltásnál is automatikusan eltárolja az utolsó 2 percet.
2013. aug. 22. 20:26
 18/18 anonim ***** válasza:
Sajnos ma, hogy az utakon hiánycikk a becsület, kötelező lesz lassan! Mert mindenki sunnyog, húzza ki magát a felelősség alól. A közteres kamerák képeit nem adják ki még bíróságnak sem. Viszont neked jól jöhet, ha bizonyítani akarod, hogy tényleg neked tolatott az előtted haladó, nem te mentél bele. Felvétel nélkül téged fognak elkaszálni, mert nem tudod bizonyítani, a rendőr azt látja, hogy te törted össze a másikat! Az meg kaszál a biztosításon... pedig csak egy sunyi csaló!
2013. nov. 2. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!