Van értelme, illetve érdemes-e fedélzeti kamerát tenni a kocsiba?
Nekem van ilyen kütyüm és nagyon hasznos! Azért vettem mert előtte több balesetem is volt a másik hibájából ,ahol nagyon jól jött volna ,mert a másik fél össze vissza hazudozott ,ezzel nagyon- nagyon elhúzta az ügymenetet. Millió olyan eset van ,ahol ,ha a balesetet okozó nem együttműködő ,vagy egyszerűen elszökik a helyszínről akkor kincset ér egy ilyen elektronikus "tanú"
Én is vettem már hasznát a dolognak!
Ne vegyél ilyen 4 ezres vackot! Egyrészt nagyon kicsi a felbontása (vga) másrészt a felvétel- blokkok közti váltás több másodpercig is tart ami közben nem vesz semmit! Murphy törvénye szerint pont akkor lesz a baleset.
Minimum 2 megapixeles vagy jobb felbontás kell, de nem vga-ból interpolált ,nagyított, hanem valódi megapixel.
Az infraledekkel ellátott és éjjellátónak kikiáltott készülékek sem jók éjjel, mert a ledeknek nagyon kicsi a hatótávjuk. A jobb készülékek is gyengécske felvételeket készítenek tök sötétben ,de városi fényben már értékelhetőek.
Nem kell kártyaolvasó a felvételek átmentéséhez, ha bedugod a készüléket az külső meghajtóként viselkedik és átmásolhatók a videók a pc-re. Általában mindegyiken van usb csati de a jobbakon Hdmi is, amivel akár közvetlen monitorra tv-re is köthetők.
Remélem segítettem .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!