Te is megbámulod hogy ki vezet, ha valaki elbénázik valamit?
Haverjaim mind. Valaki elront valamit, lefullad, vagy laassan megy, vagy kacsázik, vagy lelassít, és előzés közben átbámulnak hogy megnézzék, hogy ki vezetett.
És akkor jön a "Tudtam, hogy telefonál! Már megint egy hülye nő! Csak az lehet ilyen béna!"
Ez másnál is szokás?
Előzés közben soha, kikerülésnél még megnézem, de nem bámulok.
Azokat bámulom meg akik veszélyeztetnek, de azoknak szoktam szépen kézzel gesztusokat is adni.
Nem szoktam, mert amíg mebámulom, addig még a végén az én autóm megy bele valakibe, vagy más jön bele az enyémbe, amit elkerülhetnék, ha továbbra is körültekintően vezetnék. Egy haveromék pont így jártak. A másik sávban egymásba ment két autó, átnéztek és még ki sem tudták modnani, hogy "néé máá, a bénáá..." és belementek az előttük haladóba.
Csak az olyan esetekben nézem a sofőrt, ha valamilyen hasznos információt nyerek. Ma például mellettem félig beparkolt egy autó egy fiatal nővel. Nem tudtam, hogy ez most beparkol, vagy menni készül. Ott állt mellettem 2 percig, figyeltem, hogy mit akar, mert indultam volna már. Vártam, hogy elinduljon, vagy beparkoljon teljesen. Aztán meguntam és gyorsan kitolattam (mert ilyenkor szoktak ugyanakkor elindulni és belém tolatni) és gyorsan elindultam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!