Fel van már szerelve a téli gumi?
Egy hete kb kicseréltettem. Mondjuk még vártam volna vele, e hónap végéig, de defektes lett az egyik nyári, így muszáj volt, de most ebben az időben nem bánom.
Tavaly vettem a gumit novemberben, mert akkor lett autóm, kellett rá.
Hasonló cipőben jártam mint az első :) Egy szakadás lett a nyárin, mostmár pár hétre nem akartam venni újat, inkább felrakattam a télit szó szerint hülyének néztek. De nem bántam meg...
Amúgy ez lesz a téli gumim 3. szezonja. Még legalább 1, de inkább 2 lesz is neki. A nyárit amúgyis kidobtam volna már, az mindenképp kell majd új tavasszal.
Peersze hogy fent van...le se vettem...kopott a nyáron mint állat...úgyhogy nem ajánlom így, csak hát éppen nem volt akkor pénzem amikor cserélni kellett volna (váság van...) De tudod, a fene tudja mert ha belegondolsz egy garnitúra fel-le, az 10.000 huf évente, az négy év alatt 40.000 huf ami meg már majdnem 1 garnitúra téligumi ára. És ha valaki nem megy többet évi 10.000 km-nél akkor a zokosok is aszt mondják hogy hagyd rajta nyáron is.
Régebben precízen cserélgettem évekig a télit-nyárit de asszem ellinkültem.
Jaa kb a 4-dik szezonnyát futtya.
Üdv.
Jóó tudom a megoldás az (még mielőtt a zokosok megírnák) hogy felnire kell szereltetni a téli gumit. És akkor nem kerül tízbe a cserbere. Nade az is péééz neeem???
jó tudom lehet hogy megérné...:-(
Bontóban óccsó a lemezfelni.
Ha minden jól megy nekem is fent lesz holnap...
Ma délután már havas eső esett nálunk. :( Nagyon hirtelen bejött ez a "tél".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!