Egészségügyi vizsgálatot meg kell ismételnem ebben az esetben?
Újrakezdés alatt azt értem, hogy még 2008-ban iskolai keretek között elkezdtem, voltam is kresz vizsgán (aminek érvényessége azóta lejárt) és vettem is pár órát vezetésből, de mivel nem volt akkor pénzem folytatni, ezért nem vittem végig.
Most egy autósiskolánál szeretném ezt folytatni (azaz újrakezdeni, mivel a kresz tanfolyamot és a vizsgát meg kell ismételnem).
Ha jól értem akkor nem kell újra orvoshoz mennem, hogy papírt adjon az alkalmasságomról, illetve nem kell az elsősegély tanfolyamot sem újra megcsinálnom... Igaz?
Az orvosid érvényes, az eü. vizsga életre szól elvileg, de így, hogy közben volt ekkora üres idő nem tudom.
Ha most elmégy orvoshoz, az azért lehet jó, mert a jogsival együtt fog lejárni, de így most fizeted ki. Ha nem mégy el, akkor majd 2018-ban kell orvoshoz menned, s idő előtt jogsit is hosszabbítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!