Balatonkenese Fonyód között robogóval?
Figyelt kérdés
Tiltja valami? Úgy tudom főútvonal az a szakasz, azon mehet segédmotoros kerékpár, de nincs tiltótábla nekik azon a részen? Aki ismert azon a környéken segíthetne, hogy szokott-e arra látni robogósokat. Muszáj elmennem Fonyódra, de nem tudom, hogy elmerjek-e indulni, nincs-e valami tiltótábla ami vonatkozik ránk (esetleg autóút, SMKP-al közlekedni tilos tábla, stb...). Azt tudom, hogy bicikliúton lakott területen kívül mehetek, de csak nem fogok 25 -el döcögni végig. Köszönöm előre is.2013. jún. 2. 12:11
1/1 lupara válasza:
Jól tudod ez régi 7-es főút.Van tiltótábla de az mg.vontatóra,kerékpárra,és lovaskocsira vonatkozik.Megteheted az utat robogóval B.kenese és Fonyód közt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!