Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Olyankor mi van, ha az ember...

Olyankor mi van, ha az ember már ivott, de vezetnie kell?

Figyelt kérdés

Vannak akiknek olyan a munkahelyük, hogy behívhatják bármikor. Na mi van azzal, hogy az ember otthon van, és megiszik egy sört, vagy rövidet, és hívják, hogy meló van?

Ahogy lenyelte azt az alkoholt annyi? Nem vezethet?

Vagy valaki azt hiszi, hogy nem kell elmenni valakiért, és ivott, és hívják, hogy el kell érte menni,

Ilyenkor mi van?

2013. máj. 24. 17:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

utolsó:

szonda nélkül nem tudod, higy ittál-e?

2014. dec. 12. 20:29
 12/13 Bajer ***** válasza:
A szondámmal nem azt vizsgálom, hogy ittam-e(azt bárki tudja aki nem Alzheimer-kóros), hanem azt, hogy van-e alkohol a véremben. Egy példa erre a folyamatra: Megiszok egy üveg sört ebédhez. Este hat körül szeretnék autót vezetni. Belefújok a szondába ebéd után 1 órával, még nem 0 az eredmény. Óránként megismétlem a mérést, egyre kevesebbet mutat a szonda. A végén már 0 az eredmény, vezethetek autót. Mindvégig emlékeztem, hogy alkoholt ittam, a szondának semmi köze az emlékekhez, soha nem is volt.
2014. dec. 21. 00:02
 13/13 anonim ***** válasza:

ha menned kell, fogod magad beülsz a kocsiba aztán mész, közbe meg imádkozol hogy a rendőrök ne állítsanak meg. 1 sörtől az ember még tud vezetni, főleg ha előtt evett is. nem azon az 1 sörön fog múlni bárki élete is, csak a jogsid meg a büntetés.

okoskodó retardoknak inkább kifejtek 1-2 dolgot, még mielőtt belém kötnek.:

'fogod magad beülsz a kocsiba aztán mész'

- fáradtan, fejfájósan sokkal rosszabb vezetni, mint ittasan! nekem édes mindegy ki milyen állapotban ül a volán mögé...

'nem azon az 1 sörön fog múlni bárki élete is'

- egy 4.5%-os sörtől még senki nem lesz részeg, a reakcióideje számottevően nem tompul. egy 2%-os gyümölcsöstől meg pláne nem. max lassabban közlekedsz.

2014. dec. 21. 06:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!