Hallottam egy olyan hülyeséget, hogy ha papucsban mész biciklivel azért büntet a rendőr. Ebből mi igaz?
Előző vagyok
Az indoklás ez a paragrafus volt:
3. § A közlekedésben résztvevőkre vonatkozó általános rendelkezések
(1) Aki a közúti közlekedésben részt vesz, köteles
.
.
c) úgy közlekedni, hogy a személy- és vagyonbiztonságot ne veszélyeztesse, másokat közlekedésükben indokolatlanul ne akadályozzon, és ne zavarjon.
Ebbe a c) pontba húzták bele a gumicsizmát, szerintem a papucsot is ezzel indokolnák meg.
Nem kell kifizetni ,jelentsen fel, aztán majd a bíróságon elmeszelik.Nincs bicajos ruházatmeghatározás a kreszben! Balatonparton és egyéb üdülőhelyeken kb minden 2. bicajos így jár mégsincs tömghalál és büntetés sem. Ha le is csúszik a lába akkor mivan ,lehet beüti kicsit, nekem cipőben is lecsúszott már..
A gumicsizmán meg csak röhögni tudok, ott a csizma anyaga nem tetszett vagy a színe , ha műbör a csizma akkor oké vagy csak nike-ban lehet? :D Nemhiába van a sok rendőrvicc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!