Most szerzem a jogositvanyom es nem volt orvosi vizsgalatom, mert becsaptak. Ez baj? Bovebben lent.
:O Mi az hogy nem látott orvos? Akkor kinek fizetted a díjat?
Úgy kellett volna, hogy elmész a háziorvosodhoz, és kérsz egy vizsgálatot és igazolást róla jogosítványhoz. Ő megvizsgál, megírja és kifizeted neki.
ha beírtak hogy megjelentél, örülj neki, megspóroltak neked 1 óra utánajárást
a lényeg hogy legyen igazolásod, gondolom majd odaadják és kész
a legtöbb esetben ha el is mész, nem vizsgálnak meg, csak kezedbe nyomják a papírt
fogadjunk, hogy nem kaptam. csak a szüleim mondták, hogy ha balesetet okozok a hamis orvosi igazolással, amiben mondjuk nincs benne, hogy magas a vérnyomásom, akkor simán rámvarrják hogy hamis orvosi papírral vezetek, és mondhatják azt is, hogy én fizettem le az orvost, hogy hamisítsa meg a papíromat.
magyarul az iskola főnöke szerint 'hivatalosan be van naplózva, hogy megjelentem, megvizsgáltak', de papírt erről nem kaptam, nem szerepel benne, hogy színtévesztő vagyok és ha ez később, az időszakin derül ki mondjuk, akkor hogy magyarázom meg?
a másik h elkérték a pénzt érte, de nem vizsgáltak meg. ez szerintem gerinctelen húzás és már nem először csapnak be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!